Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/05/15/AtasYehir_KaymakamlYgYYndan_SYehitlerimizin_ve_Gazilerimizin_Ailelerine_IYftar_4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Ataşehir Kaymakamlığından Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Ailelerine İftar - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir Kaymakamlığından Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Ailelerine İftar

Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2019, Çarşamba - 11:59   Okunma Sayısı: 124977
Ataşehir Kaymakamlığı Ramazan ayının ilk iftarında Şehit ve Gazi ailelerini ağırladı. İftar yemeğinde konuşan Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ise ; “Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize sahip çıkmak, devlet ve millet olarak bizlerin asli görevimizdir. Şehitlerimiz, devletimizin manevi şahsında daima şükran ve minnetle anılacak, Gazilerimizin kahramanlıkları ise asla ve asla unutulmayacaktır” dedi.

Ataşehir Mimar Sinan Camii çarşı katında verilen iftar yemeğine; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Emniyet Müdürü Mesut Aslan,  MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, Vatan Partisi İlçe Başkanı Feyzullah Güneş, Saadet Partisi eski Ataşehir İlçe başkanı ve Belediye başkan adayı Âdem Boz, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdür Ertuğrul Bilican, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Mükayil Bektaş, birim müdürleri, mahalle muhtarları, Şehit aileleri ile Gazi ve gazi aileleri katıldılar.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş; “Şehit ve Gazilerimizin bizim için, ülkemiz için yaptıkları fedakârlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler kâfi gelmez. Onlar sahurlarda, iftarlarda kandiller yansın, ezanlarımız susmasın, Şanlı Bayrağımız göklerden inmesin diye canlarını feda ettiler, yaralandılar, Gazi oldular. Şehitlerimiz bizim istikbalimizin, bu topraklardaki şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleridir. Bizim tarihimiz, Şehit ve Gazilerimizin kahramanlıklarının tarihidir”

  

 

Kuranı Kerim tilavetinin ardından Ezan-ı Şerifin okunmasıyla iftarlar açıldı. İftar açıldıktan sonra Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş tüm masaları dolaşarak konuklarını oturdukları yerde ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

İftar yemeğinden sonra konuşan Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş; “Şehit ve Gazilerimizin bizim için, ülkemiz için yaptıkları fedakârlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler kâfi gelmez. Onlar sahurlarda, iftarlarda kandiller yansın, ezanlarımız susmasın, Şanlı Bayrağımız göklerden inmesin diye canlarını feda ettiler, yaralandılar, Gazi oldular. Şehitlerimiz bizim istikbalimizin, bu topraklardaki şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleridir. Bizim tarihimiz, Şehit ve Gazilerimizin kahramanlıklarının tarihidir” dedi.

Ertaş, “Kurtuluş Savaşımızın her bir cephesi Şehit ve Gazilerimizin kahramanlık hikâyeleriyle bezeli değil midir? diyerek sözlerine şöyle devam etti; “Bu durum bin yıl önce, yüz yıl önce nasılsa, bugün de öyledir. Bugün de askerimiz, polisimiz, köy korucularımız, tam bir seferberlik ruhuyla Doğu ve Güneydoğu Bölgelerimiz ile Irak ve Suriye’de şer odaklarına karşı destanlar yazmaya devam ediyor. Allah hepsinden razı olsun, hepsine güç-kuvvet versin inşallah. Siz Şehit yakınları ve Gazilerimiz, milletimizin kalbinde daima yaşayacak olan şehitlerimizin bizlere emanetlerisiniz. Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize sahip çıkmak, devlet ve millet olarak bizlerin asli görevimizdir. Şehitlerimiz, devletimizin manevi şahsında daima şükran ve minnetle anılacak, Gazilerimizin kahramanlıkları ise asla ve asla unutulmayacaktır. Bu düşüncelerle sözlerime son verirken Ramazan-ı Şerifinizin tekrar mübarek olmasını diliyorum. Bu ay boyunca tutacağınız oruçların, yapacağınız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Bu iftar yemeği programında sizlerle bir arada olmaktan büyük gurur duyduğumu tekrar ifade ederken, hepinizi en içten sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Şakir Pinal tarafından yapılan yemek duasıyla program sona erdi.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam