SON DAKİKA
reklam
reklam

MODOKO’da Yeni Dönem

Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2019, Perşembe - 10:57   Okunma Sayısı: 170736
Modoko Mobilyacılar Sitesi gelecek iki yıl için yeni yönetim ve denetim kurulunu seçti. Gerçekleşen seçimlerde son iki yıldır Modoko Mobilyacılar Sitesinin yönetim kurulu üyeliğini yürüten Koray Çalışkan, oyların büyük çoğunluğunu alarak başkan seçildi.

İSTANBUL

Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Modoko olağan genel kurulunda işletmecilerin ve yeni neslin sesi olarak görülen Koray Çalışkan ve yönetim listesi oyların büyük çoğunluğunu alarak yönetim kuruluna seçildiler.

Yeni MODOKO Başkanı Koray Çalışkan “Yeni yönetim seçimlerini kazanmış olmaktan şahsım ve yönetim ekibim adına büyük sevinç duyuyorum. Bu yeni dönemde Modoko’nun marka değerini artırmaya yönelik reklam-tanıtım, pazarlama, ekonomik ve idari tüm çalışmaları analiz edip, önceliklerimizi belirleyerek üyelerimiz, işletmecilerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte daha şeffaf ve daha tempolu bir hizmet yürüteceğiz”

Yarım asırlık bir çınar olan isteğe özel tasarım mobilyacılarından oluşan Modoko Mobilyacılar Sitesi, 2019-2021 dönemi yönetim kurulunu belirlemek üzere yapılan  olağan genel kurul sonrası Başkan seçilen Koray Çalışkan, geçmiş dönem ve daha önceki yönetimlere bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek Modoko üyelerinin verdiği bu görevi layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı. Koray Çalışkan, “Yeni yönetim seçimlerini kazanmış olmaktan şahsım ve yönetim ekibim adına büyük sevinç duyuyorum. Bu yeni dönemde Modoko’nun marka değerini artırmaya yönelik reklam-tanıtım, pazarlama, ekonomik ve idari tüm çalışmaları analiz edip, önceliklerimizi belirleyerek üyelerimiz, işletmecilerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte daha şeffaf ve daha tempolu bir hizmet yürüteceğiz” dedi.

Modoko yönetim kurulu başkanlığına seçilen Çalışkan Ofis’in sahibi Koray Çalışkan’ın yönetim listesinin tamamı Modoko işletmecilerinden oluşuyor. Yönetim kurulunda, Harun Karaçak (Loda Mobilya), Osman Er (Berr Mobilya), Atalay Şuekinci (Bedesten Mobilya), Feridun İcan (Ican’s Bebe), Emre Akarca (Zebrano Mobilya), İrfan Çimen (Çimen Mobilya) yer alıyor.

1977 İstanbul Üsküdar doğumlu olan Koray Çalışkan, İstanbul üniversitesi işletme fakültesi mezunu olup iyi derecede İngilizce biliyor. İstanbul Sanayi Odasında Mobilya Komitesi üyesi olan Koray Çalışkan evli ve 2 çocuk babası.

Modoko Hakkında

1969’da yılında Ümraniye / Dudullu’da kurulan Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko’da 150.000 m2 alanda 350 mağaza bulunmaktadır. Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan birçok firmayı da bünyesinde bulundurarak yaşam alanlarını daha ‘özel’ kılan Modoko, doğrudan 5.000, dolaylı olarak 35.000 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam