SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Esnafspor Yeniden  1.Amatör Ligde

Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2019, Çarşamba - 09:09   Okunma Sayısı: 185964
2. Amatör Lig 13. Grupta ikinci sırada bulunan İstanbul Esnafspor, evinde Selami Ali Yeşilsahaspor’u misafir etti.

İSTANBUL

Başarılı isim Halil İbrahim Yondemir’in de 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta rakibini 5-0 mağlup eden İstanbul Esnafspor, lig bitimine 1 hafta kala 1.Amatör Lige yükselmeyi garantiledi.

Alemdağ Stadında oynanan mücadeleyi Erkan Tellioğlu, Onur Yıldız ve Tanıl Memiş hakem üçlüsü yönetirken, Cengiz Fenerci  ise Saha Komiseri olarak görev aldı.

Yakacıkspor maçı şampiyonluk maçı olacak

Galip geldiği takdirde üst lige çıkmayı garantileyecek olan İstanbul Esnafspor ile Selami Ali Yeşilsahaspor takımlarının mücadelesinin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Sancaktepe temsilcisi 22.dakikada Cansın Şimşek, 26 ve 29.dakikada Halil İbrahim Yondemir golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan ev sahibi ekip baskılı oyunu sonrasında 48.dakikada Burak Albayrak ve 70.dakikada Halil İbrahim Yondemir’in golleri ile sahadan da  5-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Ersin Çiftçi yönetiminde sezona başlayan ve oynadığı 15 maçta 12 galibiyet 3 beraberlikle 39 puana yükselen İstanbul Esnafspor 1.Amatör Lige yükselen takım oldu. 13. Grubun tek yenilgisiz takımı olan İstanbul Esnafspor, önümüzdeki hafta son maçını grup lideri Yakacıkspor ile oynayacak. 40 puanlı rakibi ile deplasmanda karşılaşacak olan İstanbul Esnafspor’a şampiyonluk için galibiyet gerekirken rakibine beraberlik yetiyor.

Biz de gazetemiz olarak 1.Amatör Lige yükselen İstanbul Esnafspor’u kutluyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam