SON DAKİKA
reklam
reklam

HDP Beyoğlu İlçe Başkanlığı'nda arama başlatıldı

Eklenme Tarihi: 8 Ocak 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 82002

İSTANBUL

HDP Beyoğlu İlçe Başkanlığı'na gelen polis ekipleri, binada aramabaşlattı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı Ağaç Çileği Sokak'taki HDP İlçe Başkanlığı binasına geldi. Özel harekat polislerinin desteği ile parti binasına giren sivil polis ekipleri, arama başlattı. 

Polis helikopterinin uçuş yaptığı bölgede, çevik kuvvet ekiplerinin zırhlı araçlar ve TOMA'larla geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Aramalar sürüyor.

Öte yandan, polis ekipleri Şişli Okmeydanı'nda tespit edilen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Buradaki aramaların da sürdüğü öğrenildi.

Arama YDG-H'ye yönelik operasyon kapsamında

HDP Beyoğlu İlçe Başkanlığı'ndaki aramanın, Beyoğlu ve Şişli'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyon kapsamında gerçekleştirildiği öğrenildi. 

Geçen yıl Şişli'de Rıdvan Gül adlı kişinin öldürülmesi olayında kullanılan silahın bu binada olduğunun da iddia edildiği belirtildi. 

Binada kullanılan elektrik kaçakmış

Bu arada, parti binasında kullanılan elektriğin kaçak olduğunun tespit edildiği bildirildi. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam