SON DAKİKA
reklam
reklam

Bosna Sancak Derneğinin İftarı Siyaset, Sanat, Spor Dünyasını Buluşturdu

Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2019, Salı - 11:13   Okunma Sayısı: 158931
Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin geleneksel  iftarı  programı yoğun katlıma sahne oldu.

İSTANBUL

Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin organize ettiği iftar yemeğine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,CHP İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Gürsel Tekin, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Türkiye Komünist Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Pendik ve İBB Meclis Üyesi ve İBB Meclis Grubu  Sözcüsü Tarık Balyalı,  CHP İstanbul İl Yöneticileri, CHP 22 ve 23.Dönem İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Vedat Yenerer,  Sanatçılar, Pendik Amatör Spor Camiası, Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Erden, dernek yöneticileri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “23 Haziran’da sizden sadece ve sadece vicdanınızın sesini dinlemenizi istiyorum. Ben İstanbullulara güveniyorum, onların haktan yana olduğunu biliyorum, adaletten yana olduğunu biliyorum, hukuktan yana olduklarını biliyorum.”

İftar programında bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Güzel bir aydayız, beraberiz, birlikteyiz. Sevgiden, huzurdan, bereketten, merhametten yana olmalıyız, doğayı ve insanları korumalıyız. Beraber huzur içinde yaşamalıyız. Bir seçim yaşadık biliyorsunuz, bir hak yendi onu da biliyorsunuz. Bütün İstanbullulara sesleniyorum, bütün İstanbulluların vicdanına, adalet ve hak duygusuna sesleniyorum. 23 Haziran’da sizden sadece ve sadece vicdanınızın sesini dinlemenizi istiyorum. Ben İstanbullulara güveniyorum, onların haktan yana olduğunu biliyorum, adaletten yana olduğunu biliyorum, hukuktan yana olduklarını biliyorum. Sizleri seviyorum, sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum, sizlere iyi akşamlar diliyorum, sağ olun, var olun diyorum. " dedi.

İftarda Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Erden tarafından CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na 'Fahri Boşnak Hemşehrisi' plaketi verildi.

                

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam