SON DAKİKA
reklam
reklam

İçişleri Bakanı Soylu: Ölümlü trafik kazalarında yüzde 51,5 azalma var

Eklenme Tarihi: 6 Haziran 2019, Perşembe - 11:06   Okunma Sayısı: 80269
İçişleri Bakanı Soylu, ölümlü trafik kazalarında bir önceki yıla göre yüzde 51,5 azalma olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutköy Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlarla sohbet eden Soylu, bazılarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Soylu, burada yaptığı konuşmasında, Türkiye'nin son yıllarda birçok alanda atılım gerçekleştirdiğini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'nda, "Harekat uzun sürerse akıllı mühimmatlarımız biter mi?" endişesi taşıdıklarını anlatan Soylu, ABD yönetiminin, "Kusura bakmayın, senato bunu size vermiyor" diyebileceği akıllı mühimmatların Türk mühendisler tarafından geliştirildiğini ve harekat bitmeden teslim edildiğini söyledi.

Türkiye'nin artık bir fiskeyle yıkılıp teslim olacak ülke olmadığına vurgu yapan Soylu, güçlü altyapıya sahip olduğunu dile getirdi.

Soylu, sınır ötesi harekatlarla terörü yerinde engellediklerini kaydetti.

"Her adımın önünü kesebilmek için bir küresel şebeke çalışıyor"

ABD ve paydaşları ile Avrupa ve faiz lobisinin Türkiye'den haraç almaya çalıştığını ifade eden Soylu, "Bizden haraç almaya çalışıyorlar. Sadece darbe yapmıyorlar. Her 10 yılda bir Türkiye çalışıp biriktiriyor, Amerika ve paydaşları, Avrupa ve faiz lobileri diyorlar ki 'Gelin bakalım, siz çalıştınız, biriktirdiniz. Çalıştıklarınızı cebimize koyun.' 28 Şubat'ta siz de ben de hatırlıyoruz, 55 milyar dolar bankalardan hortumladılar. Kimden çıktı bu para? Sizden bizden çıktı. Bize 'cambaza bak' dediler, cebimizdeki parayı götürdüler." ifadesini kullandı.

Türkiye'ye yönelik her fırsatta gerçekleştirilen saldırıların tesadüf olmadığına işaret eden Soylu, "Bunların hepsi tesadüf mü? Türkiye adımını Sudan'a atıyor, Sudan'da operasyon yapıyorlar. Türkiye Libya ile ilgileniyor düzelsin diye, Libya'yla ilgili operasyon yapılıyor. Türkiye Yemen'le ilgileniyor, Yemen'le ilgili operasyon yapılıyor. Türkiye Afrika'yla ilgileniyor, Afrika'yla ilgili operasyon yapılıyor. Güçlendikçe attığımız her adımın, kardeşliği oluşturmak için ortaya koyduğumuz her adımın önünü kesebilmek için bir küresel şebeke çalışıyorlar." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam