SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri, 2019 yaz sezonunu açtı

Eklenme Tarihi: 14 Haziran 2019, Cuma - 11:19   Okunma Sayısı: 328873
Plajı ve sosyal aktiviteleri ile İstanbul’un en gözde mekânlarından biri haline gelen Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri, 2019 yaz sezonunu 5 Haziran Çarşamba günü açtı. Kartal Belediyesi’ne ait tesis; şehirden uzaklaşmadan dinlenmek ve denize girmek isteyenlerin uğrak mekânı olmaya devam ediyor.

Ulaşımı oldukça  kolay olan tesislere ilgi epey yoğun!

4.45 hektarlık arazi üzerine kurulu Büyükada Sosyal Tesisleri’nin plaj ve mesire alanından, Kartallılar yaz sezonunda hem günü birlik yararlanma imkânı bulabiliyor, hem de İstanbul’un içinde denizin ormanla buluştuğu huzurlu bir yerde dinlenme ayrıcalığını yaşıyor. Vatandaşlar, Kartal Deniz Motorları İskelesi’nden hareket eden motorlar ile plaj ve mesire alanına doğrudan ulaşabiliyor.

Haziran – Eylül ayları arasında hafta içi ortalama 350, hafta sonları da 1000’e yakın vatandaşın yararlandığı halk plajı ve mesire alanı yıl boyu Kartal halkına hizmet veriyor. Kartal Belediyesi Büyükada Halk Plajı ve mesire alanından, deniz ve doğa havasını bir arada solumak, piknik yapmak üzere tüm vatandaşlar faydalanıyor. Mesire alanı ve plaj kısmından oluşan bölümde, 6 yaş ve altı çocuklar ile engelli vatandaşlar ücretsiz; engelli refakatçisi olan vatandaşlar ise indirimli olarak faydalanıyor.

Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri

Adres: Büyükada Maden Mahallesi, Büyük Turyolu Sokak, No: 48 Büyükada / İstanbul

Ulaşım- Kartal Motor İskelesinden Sefer Saatleri :

Hafta İçi

Gidiş: 08.30 – 11.30 saatleri arası

Dönüş: 17.00 – 18.00 saatleri arası

Hafta Sonu

Gidiş: 08.30 – 12.30 saatleri arası

Dönüş: 16.00 -18.00 saatleri arası

Giriş ücretleri hafta içi 20 TL / hafta sonu 30 TL

Engel derecesi %40 ve üzeri olan vatandaşlarımızın ücretsiz, refakatçilerinin de %50 indirimli olarak yararlanabildiği tesisten, 0 - 6 yaş arası çocuklar ücretsiz faydalanabilir.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam