Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/06/21/CHP_Kartal_OYrguYtuY_BasYnla_BulusYtu.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
CHP Kartal Örgütü Basınla Buluştu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Kartal Örgütü Basınla Buluştu

Eklenme Tarihi: 21 Haziran 2019, Cuma - 10:26   Okunma Sayısı: 107368
CHP Kartal İlçe Başkanlığı Yakacık Çınaraltı Restaurant’ta  düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarını ağırladı. Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi başkanlığında, CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Karaman milletvekili İsmail Atakan Ünver’in katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda 23 Haziran seçimlerinde  izlenecek yol haritasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi : “Ekrem Bey’i tüm Türkiye sevdi. İstanbul’da huzurlu yaşamak isteyen tüm insanlar sevdi. 16 Milyon insan sevdi. Türkiye’nin böyle bir belediye başkanına ihtiyacı var. Bunu hepimiz gördük. Sandıklarda asla şaibe olduğunu düşünmüyorum ve buna inanmıyorum. Sandık kurulu başkanı olsun görevli üye olsun bu insanlar seçilerek belirlendi.31 Mart’ta İstanbul halkı bu yürütülen siyasete hayır dedi. İnanıyorum ki Ekrem İmamoğlu tekrar mazbatasını alacak ve yoluna devam edecektir.”

Konuşmasına basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Muammer Çelebi,  31 Mart seçimlerinde yaşanan sürece dikkat çekti. Çelebi, “Değerli dostlar hepimiz kartallıyız. Hepimiz hemşeriyiz.Bu seçim beklemediğimiz bir seçimdi. Yeni bir seçim var önümüzde. İnanıyorum ki İstanbul’da her şey çok güzel olacak. Çünkü Ekrem Bey’i tüm Türkiye sevdi. İstanbul’da huzurlu yaşamak isteyen tüm insanlar sevdi. 16 Milyon insan sevdi. Türkiye’nin böyle bir belediye başkanına ihtiyacı var. Bunu hepimiz gördük. Sandıklarda asla şaibe olduğunu düşünmüyorum ve buna inanmıyorum. Sandık kurulu başkanı olsun görevli üye olsun bu insanlar seçilerek belirlendi.31 Mart’ta İstanbul halkı bu yürütülen siyasete hayır dedi. İnanıyorum ki Ekrem İmamoğlu tekrar mazbatasını alacak ve yoluna devam edecektir. İstanbul’da örnek bir Belediye Başkanlığı sergileyecek ben buna inanıyorum. Ortada zaten seçilmiş bir Belediye Başkanını var. Biz onun hakkını savunuyoruz yapılan haksızlığı anlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de yürütülen mevcut siyaset anlayışının değişmesi gerektiğine vurgu yaparak Türkiye’ye yeni nesil bir siyaset anlayışını kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Çelebi, “Ben Türkiye’de yeni bir siyasi anlayışın oluştuğunu düşünüyorum. Türkiye’de siyasetin gençleşmesi gerektiğine inanıyorum. İnsanlarla konuştuğumuz zaman kavgadan ve kutuplaşmadan bıktıklarını görüyoruz.  31 Mart öncesi millet ittifakı içerisinde olan herkese terörist gözüyle bakıldı. Türkiye’deki 82 milyon insan bundan rahatsız oldu. Biz hiçbirimiz terörü tasvip etmiyoruz ve desteklemiyoruz. Yukarılarda bir şeyler yapılmaya çalışıldı fakat İstanbul halkı 31 Mart’ta buna kırmızı kart gösterdi. Bu söylemler üzerinden İstanbul içerisinde bir algı yaratıp iktidar olmaya çalışmak yanlış bir kavramdır. Ekrem Bey kullandığı dille, yaklaşımıyla ve yapacaklarıyla tüm Türkiye’de böyle siyasetçilere ihtiyacımızın olduğunu bizlere gösterdi. Biz yapılanların aksine birleştirmek için varız. İnsanları barıştırmak için varız. Geldiğiniz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan :”Ben Tahsin Tarhan olarak çoban bir babanın oğluyum. Cumhuriyetimiz sayesinde buralara gelmişim. Ekrem Bey’de bu kente gelmiş bu kente aşık olmuş. İktidar diyor ki İmamoğlu bir proje. Evet Ekrem İmamoğlu bir proje.  Cumhuriyet’in projesi. “

Muammer Çelebi’nin ardından söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 31 Mart sürecinde yaşanan sürece yönelik açıklamalarda bulundu. Bu kampanyanın artık Millet İttifakının dışında milletin kampanyası haline dönüştüğünü dile getiren Tarhan, “Sokağa indiğimiz zaman büyük bir heyecan var. Herkes bu hukuksuzluğa karşı mücadele ediyor. Bugüne kadar tarihimizdeki en rahat kampanyamızı yürütüyoruz. Ben Tahsin Tarhan olarak çoban bir babanın oğluyum. Cumhuriyetimiz sayesinde buralara gelmişim. Ekrem Bey’de bu kente gelmiş bu kente aşık olmuş. İktidar diyor ki İmamoğlu bir proje. Evet Ekrem İmamoğlu bir proje.  Cumhuriyet’in projesi. Bu süreç Türkiye tarihi için önemli. Türkiye’nin durumu ortada. Ekonomi ortada, işsizlik ortada. Emekliler geçinemiyor. Bizlerde bu süreçte elimizden geleni yapacağız. Hepimiz tarihimizi iyi biliyoruz. Bu ülke milletin seçtiği Belediye Başkanlarıyla yönetilmeli.  Başkanıma bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver “Türkiye’de demokrasi büyük bir yara aldı. Seçimini yapamayan bir ülke tasavvur edilemez. 9 aydır seçim yapıyoruz. Hala bu süreci yaşıyoruz. İnşallah 23 Haziran’da bu seçim biter ve ülkemiz seçimi konuşmayı bir kenara bırakır. Biz bu noktada İstanbul halkının iradesinin sandığa doğru yansımasını sağlamak için sizlerle beraberiz.”

Son olarak 31 Mart sürecine ilişkin değerlendirmede bulunmak üzere söz alan CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, gelinen noktada vatandaşın sandığa olan güvenini kaybettiğini belirterek “Biz eski Türkiye diye tarif edilen dönemde seçim yapmayı becerebilirdik. Mesela üniversite sınavı yapmayı becerebilirdik. Çocuklar sınava girerdi çalışan kazanırdı, kazanamayan tekrar hazırlanırdı. Ülkede seçim olurdu sandık sonuçlarını tartışmazdık. Ancak geldiğimiz noktada vatandaşın sandığa güveni kalmadı. Ve 31 Mart günü bu zirveye ulaştı. Ülkemizde ÖSYM ’ye güvenemeyeceksek, YSK’ya güvenemeyeceksek nasıl bir arada aydınlık bir gelecek kuracağız. Bunun düşünülmesi gerekiyor” dedi. Kampanya süreci boyunca İstanbul halkının iradesini korumayı hedeflediklerini dile getiren Ünver, “Türkiye’de demokrasi büyük bir yara aldı. Seçimini yapamayan bir ülke tasavvur edilemez. 9 aydır seçim yapıyoruz. Hala bu süreci yaşıyoruz. İnşallah 23 Haziran’da bu seçim biter ve ülkemiz seçimi konuşmayı bir kenara bırakır. Biz bu noktada İstanbul halkının iradesinin sandığa doğru yansımasını sağlamak için sizlerle beraberiz. Ekrem İmamoğlu 31 Mart’ta kazandı evet ama kazandırdığı bir şey daha var.  İnsanları öteleyen iteleyen siyasi bakış açısını değiştirerek diğer adayların anlayışını da değiştirmiştir. İmamoğlu, bu örnek siyasi kişiliğiyle bizlere çok şey kazandıracak bunu sonuna kadar göstermiştir”  sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam