Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-fatih-terimden-hamza-hamzaoglu-yorumu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Fatih Terim’den 'Hamza Hamzaoğlu' yorumu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Fatih Terim’den 'Hamza Hamzaoğlu' yorumu

Eklenme Tarihi: 3 Aralık 2014, Çarşamba - 22:00   Okunma Sayısı: 116173

Bakırköy Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eski öğrencileri Hasan Şaş, Oktay Derelioğlu, İlker Yağcıoğlu'nu bir araya getirdi. Eski futbolcuların yer aldığı şöhretler takımı, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile özel bir maç yaptı.

TERİM: "HERKES KISA SÜRE DE OLSA EMPATİ YAPMALI"
Organizasyonda konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, “Hepimiz idrak ediyoruz ve etmeliyiz. Bugünün en önemli duygusu empati olmalı. Kısa süre de olsa herkes empati yapmalı. Sayın başkan böyle güzel bir organizasyon yaptı. Bizler de burada buluştuk. Kendisine teşekkür ediyorum. Keşke daha fazla imkan ayırabilsek ve engelleri kaldırabilsek. Bugünün en önemli duygusu empati” ifadelerini kullandı.
Eski futbolcularını gördüğü için çok mutlu olduğunu belirten Terim, “Hepsi benim değerli oyuncularım, eski oyuncularım. Gayet güzel bir duygu. Epeydir görüşmüyorduk” şeklinde konuştu.

"HAMZA'NIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM"
Galatasaray'ın yeni teknik patronu Hamza Hamzaoğlu hakkında da açıklamalarda bulunan Fatih Terim, “Hamza bence doğru bir seçim. Hamza başarılı olacaktır, inanıyorum. Hem karakteri hem de hocalığıyla. İnşallah ülkemize yeni bir başarılı hoca da katılmış olacaktır. Ben kendisine inanıyorum” dedi.

BAŞKAN KERİMOĞLU: "TÜM ENGELLİ YURTTAŞLARIMIZI HAYATA KATMAK ZORUNDAYIZ"
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ise, “Türkiye nüfusunun ne yazık ki yüzde 10’a yakını engelli yurttaşlarımızdan oluşuyor. Hepimiz şunun bilincindeyiz; her sağlıklı birey de birer potansiyel engelli. Ben hekim olma münasebetiyle söylüyorum, yarın engelli olabileceğimizi aklımızdan çıkarmadan, tüm engelli yurttaşlarımızla bir empati kurmak, onları sosyal hayata, üretime katmak, iş hayatının içine katmak zorundayız” diye konuştu. 

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam