SON DAKİKA
reklam
reklam

5 çocuklu annenin yardım çağrısı karşılık buldu

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2019, Cuma - 15:43   Okunma Sayısı: 71543
Eşini kaybeden ve yaşları 1 ile 11 arasında değişen 5 çocuğuyla zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kadına, Kurban Bayramı öncesi belediye ve derneklerin yanı sıra çok sayıda hayırsever gıda, kıyafet ve eşya yardımında bulundu.
Gaziantep

Gaziantep'te yaklaşık 1,5 ay önce eşini kaybeden ve yaşları 1 ile 11 arasında değişen 5 çocuğuyla zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kadına, Kurban Bayramı öncesi belediye ve derneklerin yanı sıra hayırsever vatandaşlar gıda, kıyafet ve eşya yardımında bulundu.

Merkez Şahinbey ilçesi Onur Mahallesi'nde bir binanın bodrum katındaki iki odalı bir evde yaşayan 5 çocuklu Songül Can'nın (29) yardım çağrısını, Anadolu Ajansı 29 Temmuz'da yayımladığı haberle kamuoyuna duyurmuştu.

Can'ın bu çağrısını karşılıksız bırakmayan belediye ve derneklerin yanı sıra çok sayıda hayırsever vatandaş, aileye gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımı yaptı.

Anne Songül Can, AA muhabirine, Kurban Bayramı öncesinde yapılan yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Yardımlar sayesinde çocuklarının yüzünün güldüğünü belirten Can, şunları kaydetti:

"İHH ile Haluk Levent'in derneğinden kanepe getirdiler. Büyüklerimizden ve vatandaşlardan epey gıda yardımı da geldi, sağ olsunlar. Dul aylığı ve çocuk aylığı bağlanması için görevliler geldi. Devletimizden, milletimizden hepsinden Allah razı olsun. Çocuklarımın yüzü güldü. Daha geçen gün, bir karı koca, çocuklarımı mağazaya götürüp, onlara kıyafet ve ayakkabı aldı. Bayrama çok mutlu giriyoruz. Hayırseverler, çocuklarımın babaları olmadığını az da olsa hissettirmediler. Allah hepsinden razı olsun."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam