Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/08/19/IYstanbul_MesudiyesporYda_BasYkanlYgYa_YuYksel_SYener_SecYildi.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İstanbul Mesudiyespor’da Başkanlığa Yüksel Şener Seçildi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Mesudiyespor’da Başkanlığa Yüksel Şener Seçildi

Eklenme Tarihi: 19 Ağustos 2019, Pazartesi - 10:12   Okunma Sayısı: 90514
İstanbul Mesudiyespor’da yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa Yüksel Şener seçildi. İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden İstanbul Mesudiyespor Şişli’de bulunan Mesudiyeliler Derneğinde yaptığı Olağanüstü kongrede yeni başkanını belirledi.

İSTANBUL
İstanbul Mesudiyespor’un yeni başkanı Armutkolu Köyü Derneği başkanı Yüksel Şener olurken, mevcut başkan Özat Özsoy Mesudiyeliler Derneği başkanı seçilmesi nedeniyle, iki başkanlığı birlikte yürütmemek için yeniden aday olmadı. Şişli’deki Mesudiyeliler Derneği lokalinde yapılan kongrede tek listeyle seçimler yapılırken, Yüksel Şener tüm oyları alarak başkan seçildi.

Özat Özsoy, maddi ve manevi olarak yeni yönetimin yanında olacağını, asla Mesudiyespor’dan ayrı kalmayacağını belirterek, başarı dileğinde bulundu. Cenaze nedeniyle Ordu Mesudiye’de olan Yüksel Şener ise telefonla yaptığı açıklamada, gösterilen güvene teşekkür ederek, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamak için çok çalışacağını belirtti.

Yapılan kongreye Mesudiyeliler Derneği başkanı ve mevcut İstanbul Mesudiyespor Başkanı Özat Özsoy, Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Ahmet Ali Şengönül, Mesudiye Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Ordu Basın Kuruluşları Başkanı Sefai Uzunyurt, İstanbul Mesudiyespor Kulübü eski başkanı Tekin Toklucu, Bayırköy Derneği Başkanı Mücahit Aydoğan ve İstanbul Mesudiyespor delegeleri katıldı.

Divan Başkanlığına Erdal Yılmaz, Katip Üyeliğe İrfan Toklucu ve sekreterliğe Gürsel Demir’in seçildiği kongrede seçime tek liste giren Yüksek Şener İstanbul Mesudiyespor’un yeni başkanı seçildi.

Başkan Yüksel Şener “Hedef Hep Birlikte Hedef BAL Ligi”

Çiçeği burnunda başkan Yüksel Şener” Beni bu göreve layık görenlere öncelikle teşekkür ederim, Özat Özsoy başkanımızdan aldığımız bu bayrağı yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte dalgalandıracağız. Hedeflerimiz öncelikle Bölgesel Amatör Lige yükselmek daha sonra tesisleşme ve alt yapı olacaktır. Tüm Mesudiyeli Ordulu Hemşehrilerimizi bu oluşuma destek olmaya davet ediyorum”dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam