SON DAKİKA
reklam
reklam

Bir Sabun Hikayesi ve Redmoon Markaları Tescillendi

Eklenme Tarihi: 2 Eylül 2019, Pazartesi - 09:20   Okunma Sayısı: 488235
Kurulduğu ilk günden bu yana hızla gelişen ve büyüyen Red Moon Ticaret&Organizasyon firması ile Bir Sabun Hikayesi markası Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından verilen marka tescili belgesini alarak markalarını koruma altına aldılar. Red Moon firması ile ona bağlı olan Bir Sabun Hikayesi markası Patent ve Marka Kurumuna yapmış olduğu başvurular üzerine, Bir Sabun Hikayesi ve Red Moon  logoları 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanununa göre 10 yıl süreyle tescillendi. Bu sayede her iki firmanın izini olmaksızın Bir Sabun Hikayesi ve Red Moon marka ve ürün fotoğrafları izinsiz bir şekilde kullanılamayacak.

İSTANBUL

Her iki firmanın yaptığı marka tescili başvurusu Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylandı. Böylece de; Bir Sabun Hikayesi ve  Red Moon markaları bundan sonra tescilli bir marka oldu.  Marka tescili, ürünlerin ya da hizmetlerin diğerlerinden ayırt edilmesi adına rakipleri ile arasındaki benzerlikten sıyrılmaları için tesis edilmiş hukuki bir hak. Bu sayede firmalar hizmetlerini bu sorundan da kurtarmış oluyorlar.  Bir Sabun Hikayesi 03 ve 35.Sınıf Emitalarda, Red Moon ise 41.Sınıf Emitada marka tescil belgelerini aldılar. 

Red Moon Ticaret&Organizasyon firmasının sahibi ve kurucusu Koray Horoz “Her iki markanın da bu sayede daha çok kişiye hitap etmesi, marka değeri artması  ve faaliyet  alanlarında saygın birer marka yolunda ilerlemesi kolaylaşacaktır”

Bir Sabun Hikâyesi ve Red Moon markalarını içeren Red Moon Ticaret&Organizasyon firmasının sahibi ve kurucusu Koray Horoz gazetemize yaptığı açıklamada ise: “Aldığımız Marka tescili ile hem ürünlerimizi hem de üretici olarak kendimizi koruma altına aldık.  Bir Sabun Hikayesi ve Red Moon markalarımızın logoları 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanununa göre 10 yıl süreyle tescillenmiş oldu. Bu sayede her iki markaya ait ürünlerimizin, üretim ve hizmetini de sektöre dahil etmemiz daha kolay hale geldi. Gerek Bir Sabun Hikayesi gerekse de Red Moon markaları bu sayede daha çok kişiye hitap etmesii, marka değeri artması ve faaliyet  alanlarında saygın birer marka yolunda ilerlemesi kolaylaşacaktır. Her geçen gün yenilenen tasarımlarımız ve olağandışı ürünlerimiz ile Red Moon Ticaret&Organizasyon ana firmamıza ait ikinci markamız Bir Sabun Hikayesi bulunmakta, üçüncü yeni markamız ise davetiye sektöründe özgün tasarımları ve yaratıcı fikirleri ile hizmet vermeye başlayacak olan “Red Moon Weddings” dir.“  dedi.

Marka tescil belgesi hakkında

Marka tescil belgesi bir isim ya da işaretin tescil aşamasının tüm süreçlerini başarı ile geçirmesi akabinde markanın yetkili organlardan tarafından müracaat sahibi adına kayıt altına alındığını ve ilgili marka üzerinde yer alan hakları ispatlayan tapudur.  Alınan belgeyle 10 yıl boyunca markanız tescillenmiş oluyor. Süre marka sahibinin isteğine göre her 10 yıl sonunda daha uzayabiliyor.

     

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam