Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-karne-sevincine-golge-dusuren-teror-saldirisina-tepki-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Karne sevincine gölge düşüren terör saldırısına tepki - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Karne sevincine gölge düşüren terör saldırısına tepki

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2016, Çarşamba - 13:00   Okunma Sayısı: 72170

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde karne dağıtımı sırasında bir okula terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda yaralanan çocuklar ile aileleri teröre tepkili.

Bağlar'daki Çelebi Eser Ortaokuluna 22 Ocak'ta karne dağıtımı sırasında PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirilen ve 5 öğrencinin yaralandığı saldırı, eğitimi hedef alan teröristlerin yaşamı da hiçe saydığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Karne sevincine gölge düşüren saldırıda yaralanan çocuklar ile aileleri yaşadıkları korkuyu AA muhabirine anlattı.

Saldırıda kızı yaralanan G.K, olayı duymasının ardından telaş ve korku ile okula gittiğini söyledi.

Kızını sedyede gördüğü anda korkusunun arttığını ifade eden G.K, "Okulun kapısında ambulansları gördüm. Kızım sedyenin üzerindeydi ve kanlar içindeydi. Hastaneye götürdük. Boynundan 3 parça cam çıkarıldı. Doktorlar boynunda bir madde olduğunu söyledi ama ne olduğunu bilemiyorum. Hala yaşadığım korkunun etkisindeyim" dedi.

"Kızımın psikolojisi bozuldu"

Kızının sağlık durumundan endişe duyduğunu dile getiren G.K, "Okulda birçok çocuk vardı. Allah göstermesin bugün benim yarın başkasının başına gelebilir. Bu çocuklara günah, analar ağlamasın. Çocuğum karnesini alamadı. Kızımın psikolojisi bozuldu. Geceleri bağırarak uykusundan uyanıyor. Çok ağrısı var" sözlerine yer verdi.

G.K, olayların sona ermesini istediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Bunu yapanlar Allah'tan bulsunlar. Karne günü bu çocuklardan ne istediler? Çocukların heveslerini kursaklarında bıraktılar. Karne alamayan çocuklara günah değil mi? Allah'tan korksunlar, ufacık çocuklardan ne istiyorlar. 'Kimseye muhtaç olmasınlar, okusunlar' diye temizliğe giderek onların eğitimlerini tamamlaması için çalışıyorum. Bu olay bizi kötü etkiledi." 

"Vücudumdaki yaralar nedeniyle geceleri uyuyamıyorum"

S.K, doktorların kendileriyle yakından ilgilendiğini vurgulayarak, "Vücudumdaki yaralar nedeniyle geceleri uyuyamıyorum. Çok ağrım var. Psikolojim bozuldu. Geceleri özellikle boynum çok ağrıyor" dedi.

Saldırı nedeniyle alamadığı karnesini çok merak ettiğini belirten S.K, "Bunu yapanlar Allah'tan bulsun. Vatanıma, milletime, aileme hayırlı evlat olmak istiyorum. Ne olursa olsun okula gideceğim. Hemşire olmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu. 

 

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam