SON DAKİKA
reklam
reklam

45-25: Kusursuz Cinayet Sinemalarda

Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2019, Çarşamba - 10:20   Okunma Sayısı: 203868
Televizyon izleyicisinin Kanıt dizisinden tanıdığı Biray Dalkıran’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyzanur Mete ile Sercan Elikara’nın oynadığı 45-25: Kusursuz Cinayet, 6 Eylül 2019’dan itibaren  İstanbul ve tüm Türkiye genelindeki sinemalarda vizyona girdi.

İSTANBUL

9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenleri acımasızca öldürülürken, işlenen her cinayetin ardından elde edilen kanıtlar, katilin bir sonraki kurban olduğunu göstermektedir. O güne kadar yüzlerce cinayeti aydınlatmayı başaran İstanbul Cinayet Büro dedektifleri, ilk defa arkasında iz bırakmayan zeki bir katil ve çözülmesi imkansız gibi gözüken bir bulmacayla karşı karşıyadırlar. Ya halka tamamlanmadan katili yakalayacak, ya da dünyanın ilk kusursuz cinayetler serisine tanıklık edeceklerdir!

Filmin Künyesi

Gösterim Tarihi: 06 Eylül 2019

Dağıtım: Bir Film

Yapım: DFGS Film & BD America

Süre: 94 dakika

Tür: Polisiye, Yerli

Senaryo: Ahmet Saatçioğlu

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=_cTUphKIhoI

Yönetmen: Biray Dalkıran

Oyuncular: Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyzanur Mete, Sercan Elikara

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ŞENOL CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam