Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/09/28/IYstanbul_GencYlerguYcuYYuYnde__RYfat_SYenguYnYle_Yola_Devam.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İstanbul Gençlergücü’ünde Rıfat Şengün’le Yola Devam - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Gençlergücü’ünde Rıfat Şengün’le Yola Devam

Eklenme Tarihi: 28 Eylül 2019, Cumartesi - 01:29   Okunma Sayısı: 135553
Güngören bölgesi ekiplerinden İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı , teknik direktör Rıfat Şengün ile yeniden anlaşmaya vardı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Kulüp Başkanı Özgür Subaşı’nın da hazır bulunduğu törende kendisini bir yıllığına daha Siyah Beyaz ve Pembe renklere bağlayan imzayı attı. Rıfat Şengün, İstanbul Gençlergücü spor kulübünde hem A takım hem de alt yapıdan Futbol okulu sorumlusu olacak.

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı “Rıfat Hocamız Güngören ilçemizin tanınan, sevilen teknik adamlarından. Üç sezondur beraber başarılı çalışmalara imza attık. Kendisine güveniyoruz . İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü olarak bizim önceliğimiz gençlere spor yaptırırken, onları topluma faydalı başarılı birer birey olarak yetiştirmek.

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı imza töreninde yaptığı açıklamada “Rıfat Hocamız Güngören ilçemizin tanınan, sevilen teknik adamlarından. Üç sezondur beraber başarılı çalışmalara imza attık. Geçen Sezon U-19 takımımız çok sert bir gurupta Mücadele etti Bizi Gururlandıran Genç Yetenekli Oyuncular çıkardık Kendisine güveniyoruz . İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü olarak bizim önceliğimiz gençlere spor yaptırırken, onları topluma faydalı başarılı birer birey olarak yetiştirmek zaten Kulübümüzde Futbol Okullarımız Ücretsiz Olarak Faliyet gösteriyor. Rıfat Hocamız da örnek kişiliği ve spor bilgisi ile tam bize uygun bir isim. Bu nedenle kendisiyle 2019-2020 Futbol Sezonunda bir yıl daha çalışma teklifinde bulunduk, sağ olsun kendisi de kabul etti. Bu sezon inşallah İstanbul Gençlergücü ismini başarılarımızla birlikte tüm amatör futbol camiamıza duyurmak istiyoruz” dedi.

Rıfat Şengün Hoca daha önce Haznedar Çetinkayaspor, Güngören Doğuşspor, 1453 Fatih Gençlik ve spor, İstiklalspor ve İstanbul Bafraspor’da görev aldı Son 3 sezondur İstanbul Gençlergücü Spor kulübü Teknik Direktörü olarak görev yapmakta.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam