SON DAKİKA
reklam
reklam

Beykoz’un Yükselen Takımı Boğaziçi 1907 Spor Kulübü

Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2019, Pazartesi - 11:24   Okunma Sayısı: 425172
Yeni kurulmuş bir kulüp olmasına rağmen U14 Liginde oynadığı 5 maçını da farklı kazanan Boğaziçi 1907 Spor Kulübü adından övgü ile söz ettirmeye başladı. Teknik Sorumluluğunu Eyüp Aktaş’ın yaptığı Boğaziçi 1907 Spor U14/B Ligi 28.Grupta mücadele ediyor.

İSTANBUL

İlk maçını deplasmanda oynayarak Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile karşılaşan Sarı Lacivertliler mücadeleden 8-0 lık galibiyetle ayrıldılar. Ligin ikinci haftasında Ataşehir Yoncaspor’u misafir eden Boğaziçi 1907 müsabakayı 16-0 kazanmasını bildi.

Eyüp Aktaş’ın talebeleri ligin 3. haftasında Ted İstanbul Koleji’ni 7-0 ve 4. haftada Pendik Yenişehir Gençlikspor’u 7-1 mağlup etme başarısı gösterdi.

5’te 5 yapan Boğaziçi 1907 Spor U14/B Ligi 28.Grupta Başıbüyükspor’u ağırladı

Grupta yenilgi yüzü görmeden liderlik koltuğuna oturan Boğaziçi 1907 Spor ligin 5.haftasında evinde Maltepe temsilcisi Başıbüyükspor’u misafir etti.

Kanlıca Stadında oynanan ve Sinan Demir’in yönettiği mücadele çekişmeli müsabakada  rakibini 5-2 mağlup eden ev sahibi ekip beşinci maçını da kayıpsız geçerek zirvedeki yerini korudu.

Mücadeleye Recep Enes Özden, Sabri Dağtekin, Mehmet Baran Şengül, Kartal Kaan Yiğit, Cumali Gürsel, Enes Yıldız, Ahmet Akyüz, Mehmet Akif Yıldırım, Umut Rıza Aydın, Eyüp Can Özel ve Necati Gül on biri ile çıkan Beykoz temsilcisi, karşılaşmayı maçın yıldızı Umut Rıza Aydın (4) ve Necati Gül’ün golleri ile 5-2 kazanarak en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğine devam etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam