SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul'da Karate şov

Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2019, Pazartesi - 20:40   Okunma Sayısı: 164032
İstanbul Karate İl Tertip Komitesi tarafından düzenlenen Karate 34 Süper Ligi karşılaşmaları İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapılan 1.etap müsabakalarıyla başladı.

İstanbul Karate İl Tertip Komitesi tarafından düzenlenen Karate 34 Süper Ligi karşılaşmaları İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapılan 1.etap müsabakalarıyla başladı. İki gün süren ve 83 kulüpten bin 152 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Karate 34 Süper Ligi karşılaşmaları büyük heyecana sahne oldu. Türkiye’nin en prestijli Karate Ligi olarak kabul edilen Karate 34 Süper Ligi 2019-2020 sezonu “Temiz Çevre Hareketi” mottosuyla yeni sezona 'Merhaba' dedi.
Büyük heyecana sahne olan maçlarda çekişme son karşılaşmalara kadar devam etti. Karate 34 Süper Ligi 1.etabının ilk gününde minik ve yıldız sporcular kata ve kumite branşlarında performanslarını sergilerken, küçüklerin büyük mücadelesi görülmeye değerdi.  Etabın ikinci gününde ise ümitler, gençler ve 21 yaş altı müsabakaları yapıldı. Gençlerin göz dolduran performansları ile gelecek için umut olurken, velileri ve seyirciler tarafından maçlar büyük bir ilgiyle takip edildi.

İstanbul Karatesi'nin ülkemizin lokomotifi olduğunu söyleyen Karate 34 Süper Ligi Organizasyon Sorumlusu ve İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Akdemir “İstanbul Karatesi ülkemizin lokomotifi konumundadır, bu sene beşincisini düzenlediğimiz Karate 34 Süper Ligi bu lokomotifin sadece bir vagonudur. Ligimizde her yıl farklı bir tema işleyerek gençlerimizin bilinçlenmesine katkı sağlayacak sosyal projeler geliştiriyoruz. Bu nedenle bu sezonun ismini “Temiz Çevre Hareketi” olarak belirledik. Bu anlamda her etapta değişik etkinlikler planladık'' dedi.

Bu sezon sporcuların çevreye duyarlı olmalarını istediklerine dikkat çeken Karate 34 Süper Ligi Organizasyon Sorumlusu ve İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Akdemir '' Bu ilk etapta dereceye giren sporcularımıza gönüllü çevreci rozetlerini takdim ettik. Sadece sportif değil kültürel anlamda da gençlerimize katkı sunuyoruz. Bu nedenle 'Gelin hep birlik olalım, geleceğimize sahip çıkalım ve gençlerimizi başarıya taşıyalım' Ayrıca bize faaliyetlerimizde her daim destek olan İl temsilcimiz Cengiz Sanin' ve Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’a şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

EDİTÖR: MURAT İLTER ([email protected])

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam