SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartallı Şair ve Yazarlardan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e Ziyaret

Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2019, Çarşamba - 10:41   Okunma Sayısı: 68820
Kartal’ın değerli  şair ve yazarları, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’ın kültür ve sanat merkezi olma hedefini çok ciddiye aldıklarını vurgulayarak, bu yolda tüm entelektüel çevreler ve sanatçılarla iş birliği içinde çalışacaklarını kaydetti. Başkan Yüksel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden sanatçılar, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartal Belediyesi’nin kültür ve sanata yönelik çalışmaları devam ediyor.”

Ziyaretten dolayı yaşadığı mutluluğu ifade eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin kültür ve sanata yönelik çalışmalarına devam ettiğini kaydetti. Başkan Gökhan Yüksel, kültür ve sanat merkezi olma konusunda, tüm entelektüel çevreler ve sanatçılarla iş birliği içinde olacaklarını sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda ise, Kartallı sanatçılar Başkan Gökhan Yüksel’e kitap ve kendisinin olduğu bir karikatür hediye ettiler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam