SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal’da Spolin Doğaçlama Eğitimi Başladı

Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2019, Çarşamba - 10:02   Okunma Sayısı: 85308
Doğaçlamanın Amerikalı annesi Viola Spolin’in oyunculuk sanatında çığır açan Spolin Doğaçlama tekniğinin eğitimi, Kartallı oyuncularla ücretsiz olarak verilmekte.

Eğitimler 6 ay boyunca verilecek

Kartal Belediyesi’nin,  Başkan Gökhan Yüksel’in öncülüğünde; kültürel ve sanatsal çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye’de ilk defa, doğaçlamanın Amerikalı annesi Viola Spolin’in oyunculuk sanatında çığır açan Spolin Doğaçlama tekniğinin eğitimi, tiyatro sanatçısı Ege Maltepe tarafından Kartallı oyunculara ücretsiz olarak veriliyor.

6 ay boyunca Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sürecek eğitimin ilk gününe, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve çok sayıda Meclis Üyesi katıldılar.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar “Kartal Belediyesi kentsel dönüşümün aynı zamanda kültürel dönüşüm ve gelişimle tamamlanması gerektiğine inanıyor. Aksi takdirde bu dönüşüm yarım kalır.”

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, yaptığı konuşmada, “Türkiye’de ilk defa ücretsiz olarak böyle bir oyunculuk eğitimini sizlerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. 6 ayın sonunda inanıyoruz ki buradan çok mutlu olarak ayrılacaksınız. Kartal Belediyesi kentsel dönüşümün aynı zamanda kültürel dönüşüm ve gelişimle tamamlanması gerektiğine inanıyor. Aksi takdirde bu dönüşüm yarım kalır. Katılımlarınız için size, Genel Sanat Yönetmeni Erdal Yıldırım ve tiyatro sanatçımız Ege Maltepe’ye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 6 ay boyunca sürecek eğitimin sonunda, Kartal Belediyesi tarafından oyunculara katılım sertifikası verilecek. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam