SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Olağan Kongresi 27 Ekim’de Gerçekleşecek

Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2019, Cuma - 11:19   Okunma Sayısı: 85253
Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK)  kongresi 27 Ekim 2019 Pazar günü saat 19.00 da Maltepe Kent Konseyi toplantı salonunda yapılacak.

Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleşecek seçimli genel kurul öncesinde 21 kulüp temsilcileri bir toplantıda bir araya geldi.

Önümüzdeki 2 yıllık süreç için yapılacak seçim konusunda görüş alışverişinde bulunan kulüp temsilcileri, halen MASK Başkanlığı görevini sürdüren Bayram Behram Kaçar’ın 20 kulübün ortak adayı olarak gösterilmesine karar verdi.

MASK Başkanı Kaçar “21 kulübün yöneticilerinin tekrar aday gösterilmem konusunda gösterdikleri teveccüh onur vericidir. Kulüplerimizin ve başkanlarımın bana tekrardan bu onurlu görev için gösterdikleri güvene ve sevgiye layık olmak İçin elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Toplantı sonrası konuşan Başkan Kaçar, “21 kulübün yöneticilerinin tekrar aday gösterilmem konusunda gösterdikleri teveccüh onur vericidir. Bu süreçte arkadaşlarımın güvenini boşa çıkarmak ve aday olmamak gibi bir hakka sahip olmadığımı düşünüyorum.

Kulüplerimizin ve başkanlarımın bana tekrardan bu onurlu görev için gösterdikleri güvene ve sevgiye layık olmak İçin elimden gelenin en iyisini yapacağım sözünü vererek herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam