Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/10/25/Minikler_Masallarla_EgYlendi_3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Minikler Masallarla Eğlendi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Minikler Masallarla Eğlendi

Eklenme Tarihi: 25 Ekim 2019, Cuma - 10:21   Okunma Sayısı: 67805
Kartal’da Kartal Belediyesi ve Pfizer işbirliğinde hayata geçirilen “Benim Masalım” projesine katılan minikler, masal tadında bir gün geçirdi.

Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Pfizer gönüllüleri ile birlikte Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim alan minik öğrenciler ve aileleri katıldı.

Minikler ve yetişkinler coşkuya ortak oldular

Çocukları yaratıcı düşünmeye sevk etmek ve hayal dünyalarını genişletmek için gerçekleştirilen etkinlik, Masal Müzesi bahçesinde eğitmen tarafından çocuklara masal okunması ile başladı. Masal kahramanı kostümleri giyen çocuklar da okunan masalı canlandırdı. Kartallı miniklerin, “Bizim Evimiz Kırmızı Bir Elma” şarkısı eşliğinde dans ettiği sırada, etkinliğe katılan yetişkinler de çocukların coşkusuna ortak oldu ve dansa katıldı.

Masal ve dans ile geçen bahçe etkinliklerinin ardından çocuklar, Masal Müzesi’ndeki hikâye resimleme atölyesine katıldı. Minikler atölye çalışmasında, eğitmen tarafından okunan ve kendilerinin canlandırdığı masal kahramanlarını hayal dünyaları ile renklendirerek tuvale yansıttı.

“Benim Masalım” Projesi kapsamında çocukların son durağı ise Masal Müzesi oldu. Masal Müzesi’ni rehber eşliğinde gezen çocuklar, müzedeki eşsiz parçaların hikâyelerini dinledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam