SON DAKİKA
reklam
reklam

Adanış: Kutsal Kavga Ses Getirecek

Eklenme Tarihi: 3 Kasım 2019, Pazar - 18:35   Okunma Sayısı: 190242
Adanış: Kutsal Kavga Ses Getirecek

Yönetmenliğini, ‘Two Fingers Honey’ ile Arnavutluk sinema tarihinin en çok izlenen filmine imza atmış yönetmen Emir Khalilzadeh’nin üstlendiği, senaryosu Baki İlhan’ın imzasını taşıyan ‘Adanış: Kutsal Kavga’, Türk sinema tarihinin bugüne kadarki en iddialı aksiyon sahneleriyle seyircinin nefesini kesmeye hazırlanıyor.

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken film Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinin ardından Türklerin eline geçen kadim bir sırrı korumak üzere teşkilatlanmış ‘Adanmış’larla karanlık güçlerin mücadelesini konu alıyor

Aksiyon türünde uluslar arası örnekleri geride bırakmayı hedefleyen projede tarihe uzanan gizemli bir hikaye, derin bir felsefe ve zengin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinin ardından Türklerin eline geçen kadim bir sırrı korumak üzere teşkilatlanmış ‘Adanmış’larla bu sırrı tekrar ele geçirmek isteyen karanlık güçlerin mücadelesini konu alan filmin başrollerini İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Serdar Deniz ve Baki İlhan üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Can Nergis, Dilek Serbest, Aslıhan Karalar, Cenk Kangöz ve Turgay Tanülkü gibi birbirinden değerli oyuncular da yer alırken, iddialı dövüş sahnelerinin arkasında aksiyon yönetmeni İlker Can Karagülle ve Kuzgun Akademi ekibi var.

Filmin ilk teaserı önümüzdeki günlerde yayınlanacak!

Türkiye sinemasında daha evvel denenmemiş görkemli ve kalabalık aksiyon sahneleri ile iddialı olacak ve Şenel İlhan’ın yapımcısı olduğu ‘Adanış: Kutsal Kavga’nın, önümüzdeki günlerde yayınlanacak ilk teaser’ı da merakla bekleniyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam