SON DAKİKA
reklam
reklam

Küçükyalı Yelkenspor’da Şenkul Dönemi Sona Erdi

Eklenme Tarihi: 21 Kasım 2019, Perşembe - 11:51   Okunma Sayısı: 117795
Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden Küçükyalı Yelkenspor’da, iç sahada son maçta Çayırovaspor’da 3-2 kaybedilen maçın ardından teknik sorumlu Cemal Aykut Şenkul bu görevinden istifa etti.

Küçükyalı Yelken’de Yeni Teknik Sorumlu Arayışına Başlandı

Cemal Aykut Şenkul yapmış olduğu açıklamada ise  ” Sezonun başlamasına kısa bir süre kala takımın başına getirilerek göreve başladım. Yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen kısa sürede iyi futbolumuzu sonuca döndürdük. Dünkü alınan yenilgiden sonra takımın önünü açmak istediğimden dolayı görevimden istifa ettim. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Vedat Başkanıma, Genel Kaptanım Tolga’ya ve Yönetim Kuruluna teşekkür eder, kalan maçlarda Küçükyalı Yelkenspor’a üstün başarılar dilerim ” dedi.

Ligde oynadığı 8 maç sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Maltepe temsilcisinde Yönetim Kurulu, Aykut Şenkul’un görevinin sona ermesinin ardından teknik direktör arayışlarına başladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam