Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/11/24/Marmara__Kolejli_OYgYrencilere_DuYnya_Bilginleri_YarYsYmasYndan_7_Madalya.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Marmara Kolejli Öğrencilere Dünya Bilginleri Yarışması'ndan 7 Madalya - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Marmara Kolejli Öğrencilere Dünya Bilginleri Yarışması'ndan 7 Madalya

Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2019, Pazar - 12:01   Okunma Sayısı: 48683
Marmara Koleji öğrencileri Yale Üniversitesi'nde yapılan Dünya Bilginleri Yarışması'ndan (The World Scholar's ) 7 madalya ile döndü. 7-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen yarışmada Azra Deniz Kasırga, Yaren Bahar Tozaner ve Neşe Sevgi Alkanlı'dan oluşan takımın koçluğunu öğretmen Ayşe Neşe Sarışın yaptı.

Öğrenciler Bilgi Yarışması'nda (Bowl) gümüş madalyaya layık görüldü. Yaren Bahar Tozaner, Bireysel Yazma'da (Individual Writing) gümüş madalya aldı. Azra Deniz Kasırga ise Bilgi Yarışması'nda (Challenge) 1 altın, 4 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Marmara Kolejiler Maltepe Üniversitesi öğrencileriyle beraber Maltepe’de bulunan Marmara Eğitim Köyünde eğitim almaktalar.

2019 Dünya Bilginleri Yarışmasına 51 ülkeden 1900 civarı yarışmacı katıldı

The World Scholar's Cup tüm dünyadan gençlerin bilgi, münazara, yazma kulvarlarında İngilizce olarak yarıştıkları bir turnuva. Katılımcılar yarışma dışında Cultural Fair ve Scholar's Ball gibi etkinliklerle farklı kültürleri tanıma imkanı buluyorlar. Bu yıl ki Dünya Bilginler Yarışması'na 51 ülkeden 1900 civarı yarışmacı katıldı.

Dünya'da kırktan fazla ülkede gerçekleşen, "World Scholar's Cup" (Dünya Bilginler Kupası) 2007 yılından bu yana düzenleniyor. Organizasyonun amacı; geleceğin alim ve liderlerine global bir ortam yaratmak ve öğrencilerin farkında olmadıkları yeni becerileri ile güçlü alanlarını keşfetmelerine olanak sağlamak. Ayrıca odaklanılan en önemli konu ise farklı kültürleri bir araya getirerek bugün ve geleceğe ait münazara yaptırıp, kompozisyon yazdırmak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam