Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/11/30/Grup_Biriz_Karma_Sergisi_16_SanatcYYyY_KartalYda_BulusYturdu_4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Grup Biriz Karma Sergisi 16 Sanatçıyı Kartal’da Buluşturdu  - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Grup Biriz Karma Sergisi 16 Sanatçıyı Kartal’da Buluşturdu 

Eklenme Tarihi: 30 Kasım 2019, Cumartesi - 09:17   Okunma Sayısı: 104582
Tam 16 sanatçının soyut ve natüralist çalışmalarını bünyesinde barındıran Grup Biriz Karma Sergisi Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda ziyarete açıldı.

Serginin açılışına ; Kartal Belediye Başkan Vekili Mustafa Oktay Aksu, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Tozkoparan ve Adem Uçar ile birlikte Grup Biriz üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Kartal Belediye Başkan Vekili Mustafa Oktay Aksu, “Sanatçıları desteklemek ve sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmak bizi çok mutlu ediyor.”

Serginin açılışında konuşan Kartal Belediye Başkan Vekili Mustafa Oktay Aksu, “Sanatçıları desteklemek ve sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmak bizi çok mutlu ediyor. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in vizyonu doğrultusunda sanatçılara olan desteğimizi daima sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Kartal Belediye Başkan Vekili Mustafa Oktay Aksu, konuşmasının ardından Grup Biriz üyeleri adına sanatçı Zuhal Kalafatçı‘ya çiçek takdim etti. Açılış töreninin ardından Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Grup Biriz üyesi sanatçılar ile birlikte sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

Grup Biriz üyesi 16 sanatçının birlikte hazırladıkları ilk sergide soyut ve natüralist eserler; akrilik, kolaj, yağlı boya gibi teknikler ile oluşturulmuş. 48 eserin bulunduğu sergiye Kartallı sanatseverler de yoğun ilgi gösterdi.

Sanatseverler  sergiyi 29 Kasım tarihine kadar Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye alanında ziyaret edebilir.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam