SON DAKİKA
reklam
reklam

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 11.İlçe Belediyesi Ziyareti Pendik Belediyesine Gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 5 Aralık 2019, Perşembe - 11:42   Okunma Sayısı: 136007
İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden olan ve hızla gelişen Pendik’e her zamanki gibi haber peşinde olarak  uğruyoruz. Tabi bu sefer uğrama amacımız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun  bir süredir sürdürdüğü ilçe belediyesi ziyaretlerinden on birincisi olan Pendik Belediyesi ziyaretini takip etmek. Pendik demişken, şunu da iletelim yayın grubumuzun gazeteleri TÜNAYDIN ve SON-AN gazeteleri beğeniyle okunuyor ve bizlerde olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bunlardan birini de ilçenin yerel basınından olan ve  Pendikli TV’nin kurucusu Sn. Samet Övüç’ten aldık. Bizleri takip eden değerli okurlarımıza ve Sn. Samet Övüç’e içten teşekkürlerimizi iletiyoruz. 

Pendik Belediyesinin önü heyecanlı bir kalabalığa sahip. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin başta olmak üzere herkes heyecanlı ve bizleri coşkulu bir kalabalık bekliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu alkışlar eşliğinde Pendik Belediyesi’ne girerken Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve yardımcıları tarafından kapıda karşılanıyor.  Biz de iki belediyenin de heyetlerinin ve Pendik İBB Meclis Üyelerinin olduğu kalabalık bir grupla beraber Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in makam odasına geçiş yapıyoruz. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu  söze “Bugün, Pendik Belediye’mizdeyiz” diye başlıyor ve konuşmasına şu sözle devam ediyor;  “Başkan’ımızla Pendik’le alakalı İBB’mizin eş güdümlü çalışmalarımızı masaya yatıracağız. Hangi konular öncelikli, hangi projeler var, hangi safhada ve Pendik’in İBB’den bundan sonraki beklentileri nelerdir? Gündemimiz bu. Bütün belediyelerimizi geziyoruz. İnşallah seri davranıp, bu yıl içinde tüm belediyelerimizi bitirmek niyetindeyiz. Biraz zorlanacağız ama elimizden gelen çabayı göstereceğiz”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bugüne değin yaptıkları ilçe belediyesi ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini vurguladı ve 39 ilçe belediyesi ile koordineli çalışmalarının süreceğini kaydetti.

Yaptığı konuşmasına bugüne değin yaptıkları ilçe belediyesi ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini vurgulayan İmamoğlu, “İlçenin kendi bakış açısıyla büyükşehiri yorumluyoruz. Aynı zamanda ilçenin kendi güncel hayatından öncelikli ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Bu, yerinden yönetimin aslında ne kadar değerli olduğunun da bir göstergesi. 39 ilçe belediyesi ile koordineli çalışmak, bizim en önemli duyurularımızdan birisiydi. Biz de bunu mutlaka koruyacağız görevimizin son gününe kadar. Çünkü eş güdümlü olmayan hiçbir çalışma İstanbul’a fayda vermez. İstanbul’a bütün olarak bakıyoruz 39 ilçe belediye başkanımızla. Bu anlayışla bölge koordinasyon masalarımızın da sevk ve koordinasyonunu önemsiyorum. Çünkü orada birbirine yakın gündemlerle sürece bakan belediye başkanlarımızın, aynı masada kendi sorunlarını tartıştığı ve İBB’nin koordinatörlüğünde hızlıca çözüm bulduğu bir bölge masası şeklinde 10 bölge tanımlamıştık. Bu koordinasyon masalarımızın da sevk ve koordinasyonunu önemsiyorum. Çünkü orada birbirine yakın gündemlerle sürece bakan belediye başkanlarımızın, aynı masada kendi sorunlarını tartıştığı ve İBB’nin koordinatörlüğünde hızlıca çözüm bulduğu bir bölge masası şeklinde 10 bölge tanımlamıştık. Bu çalışmalarımız da Aralık ayında ilk startını verecek. Hepimize başarılar. Neticede İstanbul halkı, kazanan olsun. Baktığımız pencere o” dedi.

    

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’ten Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür

İmamoğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin  ise  “Nezaket ve çalışma ziyaretinde bulunuyorlar. Pendik’le ilgili devam eden projelerimiz ve İBB ile beraber yaptığımız projelerimiz var. Bundan sonra planladıklarımız var. Bunları kendilerine bir sunum yapacağız. Bundan sonraki süreçte o projelerin, yatırımların ilerleyişiyle ilgili bir ısrar etmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Cin ve beraberlerindeki heyetler makam odasında toplandılar ve daha sonra iki başkan da inşaatı süren alt geçit alanında incelemelerde bulundular

Makam odasındaki kısa sohbetin ardından İmamoğlu ve İBB üst yönetimi, başka bir salonda, Cin ve Pendik Belediyesi yöneticileri ile bir araya geliyorlar. Bu arada  Belediye Ana Hizmet Binasında gerçekleşen görüşmede  her iki belediyenin yönetim kadrosunun yanı sıra AK Parti ve CHP’nin İBB Meclis Üyeleri de yer aldılar.  İmamoğlu ve Cin, yaklaşık 2 saat süren sunumun ardından saha incelemesinde bulunmak için belediye binasından birlikte çıktılar. Tam da  anlarda  vatandaşların her iki başkanla da fotoğraf çektirmeye çalıştıklarını ve dertlerini anlatmaya çalıştıklarını gördük. Yine çok sayıda vatandaş da, İBB Başkanı’na sevgi gösterilerinde bulundular.  Öyle ki , vatandaş gazeteciğinin nadide  örnekleriyle karşı karşıya kalıyoruz.

İmamoğlu, Cin ve beraberlerindeki heyetler, E5 Pendik tersane kavşağında devam eden alt geçitin (Pendik/Kavakpınar Araç Alt Geçidi)yatırım alanına geçerek, bölgeyi incelediler Yapılan incelemelerin ardından ise iki başkan ve şantiye çalışanları toplu fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam