SON DAKİKA
reklam
reklam

Elvis Kartal’da!

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2019, Cumartesi - 12:10   Okunma Sayısı: 86563
1977’de aramızdan ayrılan Elvis Presley bir çok sanatçı tarafından başarıyla taklit edildi. Volkan Erk de Presley’i sahnelerde başarıyla canlandıran bir başka isim.  Volkan Erk son olarak Kartal Belediyesi’nin hazırladığı Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi, “Elvis İstanbul”da adlı konserde müzikseverlerle buluşarak Rock müziğin efsane ismi Elvis Presley’i   büyük bir başarı ile canlandırdı.  Konser,Kartallılara tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

Volkan Erk’in kostümü, saçları, gözlükleri ve duruşuyla kendisini tamamen Elvis Presley’e benzeterek sahne aldığı etkinlikte Presley’in dünya çapında yankı uyandırmış şarkıları seslendirildi.

“Suspicious Minds”, “Jailhouse Rock”, “Heartbreak Hotel” gibi şarkılarıyla Rock müziğin untulmaz isimleri arasında yer alan Elvis Presley, melodilerinin yanı sıra canlı görüntüsüyle Kartal’da yeniden yaşatıldı. Müzisyen kardeşler Volkan Erk ve Hakan Erk’in hazırladığı konser ile Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir gece yaşandı. Volkan Erk’in kostümü, saçları, gözlükleri ve duruşuyla kendisini tamamen Elvis Presley’e benzeterek sahne aldığı etkinlikte Presley’in dünya çapında yankı uyandırmış şarkıları seslendirildi.

Hakan Erk “Henüz çocuk yaştayken merhum sanatçı Erol Büyükburç’un hediye ettiği bir Elvis Presley plağı ile tutkumuz başladı.” 

Salondaki izleyicilerin de dans ederek katıldığı konserde Hakan Erk, henüz çocuk yaştayken merhum sanatçı Erol Büyükburç’un kendilerine hediye ettiği bir Elvis Presley plağı ile tutkularının başladığını belirtti. Elvis Presley’in askerliğini Almanya’da yapmasına rağmen sanatçı olarak Amerika dışına çıkmadığını söyleyen Erk, bu yüzden Elvis’ Presley’i en azından şarklıları ve görüntüsüyle İstanbul’a ve Kartal’a getirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Volkan Erk, Elvis Presley’in yaptığı gibi sahneden inerek hayranlarına fular dağıttı. Konserin sonunda ise Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, sanatçılara başarılı performanslarından ötürü teşekkür ederek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına çiçek takdim etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam