Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-ankaradaki-teror-saldirisiyla-ilgili-14-kisi-gozaltina-alindi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili 14 kişi gözaltına alındı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili 14 kişi gözaltına alındı

Eklenme Tarihi: 18 Şubat 2016, Perşembe - 16:00   Okunma Sayısı: 59815

ANKARA

İçişleri Bakanı Efkan Ala, AA muhabirine yaptığı açıklamada,Ankara'daki terör saldırısının ardından, 7 ilde, sorumluların yakalanması amacıyla eş zamanlı operasyon başlatıldığını söyledi.

İstanbul, Adana, Bolu, Tekirdağ, İzmir ve Ankara ile Diyarbakır'da 14 kişinin gözaltına alındığını ifade eden Ala, "Gözaltına alınanların bir kısmı Ankara'ya getirildi, diğerleri de yolda" dedi. 

Ala, soruşturmanın çok yönlü devam ettirildiğini, gözaltına alınanların, saldırıyla bağlantılarının büyük oranda tespit edildiğini bildirdi. 

Gözaltındaki 2 kişi sağlık kontrolünden geçirildi

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında bulunan 2 kişi, Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar, daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltındaki diğer şüphelilerin de Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirilmesi bekleniyor. 

Adli Tıp önünde bekleyiş

Saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazelerini teslim almak için Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına gelen yakınlarının bekleyişi devam ediyor.

Adli Tıp Kurumu bahçesinde bulunan vatandaşlar, yakınlarının isimlerini Adli Tıp Kurumu kapısında bekleyen askeri personeldeki listelerde arıyor. 

Fenalaşan ailelere sağlık ekipleri müdahale ederken, rütbeli askeri personel de teselli etmeye çalışıyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam