SON DAKİKA
reklam
reklam

Tekin Bey Döner Maltepe’de

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2020, Salı - 11:27   Okunma Sayısı: 231195
Eliza Pastaneleri ile Maltepe’de haklı bir ün kazanan Süfyan Helvacıoğlu, Tekinbey Döner zincirinin Maltepe halkasını oluşturdu.

Bağdat Caddesi’nde bulunan Tekinbey Döner’in açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Eski Belediye Başkanı Bahtiyar Uyanık, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ve yönetimi, Eski İl Genel Meclisi Üyesi Gazeteci Kenan Çakal, Maltepe mahalle muhtarlarından Kadriye Necla Timur, Serkan Aslan, Turgut Pala, Fatih’in Nesli Dernek Başkanı Bülent Gürpınar Özkan Güzel katıldı. Gebze, Çekmeköy, Esenler, Pendik ve Kaynarca’da şubeleri bulunan Tekin Bey Döner, Maltepe’yle birlikte 6 şubeye ulaşmış oldu. Özel marinasyonla hazırlanıyor Maltepe Tekin Bey Döner’in işletmecisi Süfyan Helvacıoğlu, şirketin ilk hedefinin, kaliteli ve lezzetli et döneri uygun fiyata daha fazla kişiye ulaştırmak olduğunu belirterek, “Etlerimizi şirketin kendi tesislerinde özel bir marinasyonla titizlikle hazırlayarak taze olarak şubelere sevkediliyor.

Etler şişe takılı baton döner olarak değil, özel kasalar içinde marine edilmiş, yaprak şeklinde ve taze et olarak sevk ediliyor ve şubemizde ustalarımız tarafından günlük şişe takılıyor” dedi. Süfyan Helvacıoğlu, “Tekin Bey Döner’in içerisindeki kuzu eti de dönerin lezzetine lezzet katıyor. Dönerimiz, tüketicilere verilmeden önce gurmelere tattırılarak lezzet testinden geçiyor ve ülkemizin önemli yemek ustaları ve tadımcılarının önerileri de dikkate alınarak hazırlanıyor. Torku Döner’in en büyük farklarından biri ise büyük ve küçükbaş besilerin yetiştirilme sürecinde de kontrollü üretim gerçekleştirmesi” ifadelerini kullandı. Besiden döner tezgahına kadar kontrollü bir aşamadan geçen Tekin Bey Döner, 7/24 veteriner kontrolünde özel rasyonlu yemlerle yetiştirilen AB standardındaki çiftliklerde yetişen besilerden elde edilen etlerle döner ustaları tarafından döner mutfağında hijyenik ortamda hazırlanıyor.

        

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ-UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam