SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Ataşehir İlçe Örgütü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Eklenme Tarihi: 19 Ocak 2020, Pazar - 02:12   Okunma Sayısı: 40752
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlediği kahvaltı programında ağırladı

Murat İLTER - İSTANBUL
Geçtiğimiz ay yapılan kongrede CHP Ataşehir İlçe Başkanı seçilen Celal Yalçın ve yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yerel basın mensuplarını düzenledikleri kahvaltıda ağırlayarak basının kendileri için önemli olduğunu, her zaman hatırlanması ve sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Davetlerine katılan basın mensuplarının günü ile ilgili konuşan çiçeği burnunda genç Başkan Celal Yalçın; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bugün Ataşehir İlçemizden ve çevre ilçelerden basın mensubu dostlarımızı, alanda, sokakta, her yerde beraber çalışmalar yürüttüğümüz, bizi halkla buluşturan değerli basın mensubu arkadaşlarımızı bugün Ataşehir İlçe Başkanlığımız da düzenlediğimiz kahvaltıda birlikte olma etkinliğini gerçekleştirdik” dedi. Yalçın, Türkiye’de gazetecilik zor bir meslektir diyerek; “ Daha önceleri birçok basın şehidimiz oldu. Abdi İpekçi, Çetin Emeç, gerçekleri ve doğruları yazdığı için Uğur Mumcu gibi kalemleri yitirdik. Yine haber yaptığı için daha iki gün önce andığımız Metin Göktepe var. Ve yüzlerce basın şehidinin olduğu bir ülkedeyiz. Gazetecilerin çok zor koşullarda çalıştıklarını biliyoruz. Yakın zamanda Sözcü gazetesinin birçok yazar ve muhabiri Fetö davasından suçlanarak içeri atıldılar. Bizler bu bağlamda parti olarak gazetecilerin doğru tarafsız ve ilkeli yayın yapmalarını benimsiyoruz. Bu ülkede özgür ve gelecek yarınlarda kendi kalemlerini özgür bir biçimde kullanmalarını temenni ediyoruz. Her zaman her yerde mesaimizi beraber paylaştığımız Ataşehir’ in ve çevre ilçelerden olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” şeklinde ifade etti. Sohbet ortamında devam eden birliktelik yeni yönetim ve kahvaltı davetine katılan basın mensuplarıyla anı olarak çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam