SON DAKİKA
reklam
reklam

Dünya Göz’den engellilere jest

Eklenme Tarihi: 22 Ocak 2020, Çarşamba - 10:24   Okunma Sayısı: 223307
Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Bülent İnce, Engelli Hakları Federasyonu’nun Dünya Göz Hastanesi ile bir protokol imzaladığını açıkladı.

İSTANBUL

Bülent İnce’nin açıklaması şöyle: “Dünya Göz Hastanesi ile Sosyal sorumluluk kapsamında Engelli Hakları Federasyonu arasında bugün(10 Ocak) itibariyle protokol imzalanmıştır. 13 Ocak Pazartesi gününden itibaren en az yüzde 40 ve üzeri raporu olan engelliler ve yakınları tedavi hizmetlerinden yararalanabilecektir. Engelli vatandaşların muayene için hastaneyi aramanız yeterli olacak. İşte hastane listesi: İstanbul Ataköy, Etiler, Altunizade, Beylikdüzü, Bağcılar, Feneryolu, Pendik, Sultanbeyli Ankara Tunus, Keçiören, Sincan Adana Gaziantep Konya Antalya Bursa Kocaeli (İzmit) Sakarya Samsun Çorlu (Tekidağ)

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam