SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Posoflular Derneği Öğrencilere Giyecek Yardımında Bulundu

Eklenme Tarihi: 24 Ocak 2020, Cuma - 09:36   Okunma Sayısı: 59163
Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Ardahan İli Posoflular Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için kışlık giyecek yardımında bulunuyor.

Dernek başkanı Aydın Karadağ” Posoflular derneği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına “Çocuklarımız Üşümesin” Kampanyasını kurduk. Bu kampanyayı duyurduğumuzda Posof’un Yurt içi ve Yurt dışında yaşayan tüm değerleri yardıma koşarak desteklerini esirgemediler. Herkesten Allah razı olsun.Her zaman iftiharla söylüyorum ‘Posoflu olmak bir ayrıcalıktır.’ 

Kuruluşundan beri yaptıkları çalışmalarla tüm sivil toplum kuruluşlarında parmakla gösterdikleri çalışmalara imza atıyor. Posof’da ve İstanbul’da yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencileri tesbit ederek kışlık giysi yardımı yaptılar. Dernek merkezinde dernek başkanı Aydın Karadağ öncülüğünde yönetim kurulu “Çocuklarımız Üşümesin ” bağış kampanyasında elde edilen paralarla alınan kışlık giyecekleri tek tek hazırlayarak her öğrenciyi baştan aşağıya donatacak kışlık giyecekleri bizzat hazırlayarak  paketlediler.

Dernek başkanı Aydın Karadağ yapılan yardım kampanyası hakkında bilgi verirken ” Posoflular derneği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına “Çocuklarımız Üşümesin” Kampanyasını kurduk. Posof İlçe milli eğitim müdürlüğümüzle koordineli çalışarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirlendi. İstanbul’da bulunan ihtiyaç çocuklarımızı da bu kampanyaya dahil ettik. Bu kampanyayı duyurduğumuzda Posof’un Yurt içi ve Yurt dışında yaşayan tüm değerleri yardıma koşarak desteklerini esirgemediler. Posof da bulunan 118 öğrencimizle İstanbul’da bulunan 28 öğrencimize baştan aşağı giydirerek kışlık giyeceklerini karşıladık. İlk, orta ve lise öğrencilerinin oluşan ihtiyaç malzemelerde her öğrencimize Kaban, Bot, Kazak, Bere, Atkı ve eldivenler yönetim kurulu olarak tek tek paketleyip hazırladık. 23 Bin TL üzerinde tutan kaliteli tüm malzemeler sahiplerine ulaşıyor. Çocuklar Üşümesin kampanyamıza destek veren Hollanda Serhat Vakfı Başkanı Hikmet Tikici ve yönetim kurulu üyelerine , Veysel Yıldırım, Kenan Yıldırım, Durak Akar başta olmak üzere çok sayıda hemşerilerimize canı gönülden şahsım ve yönetim kuruluna da  teşekkür ederim.  Herkesten Allah razı olsun.Her zaman iftiharla söylüyorum ‘Posoflu olmak bir ayrıcalıktır.’ 

İstanbul Poosflular Derneği : Daha önceden  de Posofsporun tüm ihtiyacını karşılamış, okullara bilgisayar yardımı yaparak adından sıkca söz ettirmeyi sürdürmüştü. Bu kampanyanın sonunda da öğrencilere “Kırtasiye yardımı kampanyası” içinde kollar sıvandı.

 

 

-

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam