SON DAKİKA
reklam
reklam

İYİ Parti Çekmeköy Seçimlerinde Kazanan Dostluk Oldu

Eklenme Tarihi: 23 Şubat 2020, Pazar - 19:40   Okunma Sayısı: 91202
İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, 2. Olağan kongresini Çekmeköy Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. İYİ Parti üst düzey yöneticilerin de katıldığı genel kurulun gün boyu farklı siyasi partilerden misafirleri oldu. Divan oluşumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem gelir-gider hesap raporları ile faaliyet raporu oy birliği ile onandı. Secimde kazanan taraf mevcut başkan Dilaver Koç ve yönetimi oldu.

Divan Başkanlığı’nı İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Kurucusu Vedat Bayram’ın yaptığı kongreye; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayrettin Nuhoğlu ve Berna Sukas, İBB Ağaç A.Ş Genel Müdürü Ali Sukas, İBB Güvenlik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Can Buğday, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıltaş, geçen dönem Millet İttifakı CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, DP Çekmeköy İlçe Başkanı Metin Muhittin Özkan, SP Çekmeköy İlçe Başkanı Yunus Başer, İBB Meclis Üyeleri Murat Cirav, Bora Kılıç, Çekmeköy Meclis Üyeleri Kamil Özkanca, Orhan Keleş, Ünal Bellek, Adnan Ülke, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve delegeler ile partililer yoğun katılım gösterdi.

İYİ Parti Çekmeköy Başkan Adayı Atakan Kandemir “Herkesi kucaklayan, bütünleştirici, adaletli, liyakatli, şeffaf ve güçlü bir yönetim anlayışı ile bu hizmet yoluna çıkmış bulunuyoruz. Çekmeköy’ün her derdi ile her talebi ile yakından ilgileneceğiz ve çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Şahsi ve bireysel menfaatler asla olmayacak, Çekmeköy’ün menfaatleri her şeyin üzerinde olacak”

Kongre divanını adaylık listelerinin verilmesinin ardından başkan adaylarının konuşmalarına geçildi. İlk sözü alan Atakan Kandemir şunları söyledi , “Gördüğüm bazı eksikleri tamamlamak ve partimizin bayrağını daha yüksek noktalara taşımak için aday oldum. Herkesi kucaklayan, bütünleştirici, adaletli, liyakatli, şeffaf ve güçlü bir yönetim anlayışı ile teşkilatımızı İstanbul’un ve Türkiye’nin en güvenilir, en güçlü teşkilatı yapmak için bu hizmet yoluna çıkmış bulunuyoruz. Çekmeköy’ün her derdi ile her talebi ile yakından ilgileneceğiz ve çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Şahsi ve bireysel menfaatler asla olmayacak, Çekmeköy’ün menfaatleri her şeyin üzerinde olacak” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı ve Adayı Dilaver Koç “Birbirimize sarılarak daha güçlü bir yönetim anlayışı ile hep birlikte çalışıp, hep birlikte kazanacağız. Görev süremiz boyunca teşkilat içerisinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit ve adaletli şekilde yaklaştık ve bundan sonra da öyle olacağız. Başarıya giden yolu hep birlikte açacağız ve aşacağız.”

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı ve Adayı Dilaver Koç da yaptığı konuşmada, başarıya odaklanmış bir ilçe teşkilatı hedefine vurgu yaptı. Çekmeköy’deki ön önemli hedeflerinin yerel yönetimlerde başarılı olmak bunun için de belediyeyi kazanmak olduğuna işaret eden Dilaver Koç, “Birbirimize sarılarak daha güçlü bir yönetim anlayışı ile hep birlikte çalışıp, hep birlikte kazanacağız. Görev süremiz boyunca teşkilat içerisinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit ve adaletli şekilde yaklaştık ve bundan sonra da öyle olacağız. Başarıya giden yolu hep birlikte açacağız ve aşacağız” şeklinde konuştu.

Kongreye katılan partinin önde gelen isimlerinin de konuştuğu genel kurulda daha sonra oylamaya geçildi. Saat 17:00 itibarı ile kapanan sandık sonuçlarına göre beyaz liste ile yarışan mevcut başkan Dilaver Koç 200 oy aldı. Mavi liste ile yarışan Atakan Kandemir 95 oyda kaldı.

Kongre sonunda iki aday sarılarak helalleşti

Kongre sonunda sahneye birlikte çıkan Dilaver Koç ve Atakan Kandemir, sarılarak helalleşti. Delegelere teşekkür eden Atakan Kandemir, “Parti içi demokrasinin güçlenmesi adına bizim bu çıkışımız çok önemliydi. Alınan sonuç dik duruşumuzun bir ödülüdür. Benim için siyaset yeni başlıyor” dedi. Dilaver Koç da yaptığı teşekkür konuşmasında, “Asıl başarıyı bundan sonra hep birlikte kazanacağımıza inancımız tamdır. Bugün bu salonun kazananı ve kaybedeni yoktur. İYİ’ler kazanmıştır. Hepimiz İYİ’lerdeniz” dedi.  

Yapılan 2. Olağan kongrede yeniden ilçe başkanı seçilen Dilaver Koç ve İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Atakan Kandemir; sosyal medya hesabından birer teşekkür mesajı paylaştılar.

Dilaver Koç, ‘’2 nci olağan kongremizi yaptık. Çok değerli delegelerimize, üyelerimize ve bizleri onure eden Genel Başkan Yardımcımız Sayın Berna Sukas hanımefendiye ve değerli eşi Ağaç A.Ş Genel Müdürü Ali Sukas abimize, İstanbul Güvenlik A.Ş Genel Md. Sayın Ahmet Can Buğday’a Divan Başkanımız, Gik üyemiz eski Niğde milletvekilimiz Sayın Vedat Bayram abime ve tüm katılan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. İYİ’ki varsınız.’’ derken

Atakan Kandemir de , ‘’değerli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda bana inandığınız güvendiğiniz ve benimle birlikte yürüdüğünüz için hepinizin emeklerine vaktine ve inancına minnettarım. Hepiniz haklarınızı helal edin ama şuna İnanıyorumki biz büyük bölünmez bir aile olduk. Bundan sonraki yürüyeceğimiz yolda hep birlikte çok daha güzel işler başaracağız. Bu bizim haksızlığa karşı olan mücadelemizin başlangıcı idi bir bedende tek yumruk olarak Rabbim’in izni ile zafere kavuşacağız. Hepinize teşekkür ediyorum saygı ve selamlarımı sunuyorum Allah’a emanet olun.’’

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam