SON DAKİKA
reklam
reklam

Acıbademspor 17.Grupta Lider!

Eklenme Tarihi: 11 Mart 2020, Çarşamba - 11:44   Okunma Sayısı: 84584
İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup’ta mücadele eden Acıbademspor, deplasmanda karşılaştığı Ömerlispor’u bol gollü bir maçın ardından yendi ve grupta liderlik koltuğuna oturdu. Şerif Bülbül’ün antrenörlüğünü üslendiği takım son derece önemli puanlar aldı. Kadıköy temsilcisi  Acıbademspor,  üstün oynadığı mücadelede ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda farkı açarak rakibini 8-0 mağlup etti.

Üç gol atan Güneş Erdem Karacakurtoğlu maçın yıldızıydı

Mücadelede 3 gol atarak hat-trick yapan ve takımının farklı kazanmasında önemli rol oynayan Güneş Erdem Karacakurtoğlu maçın yıldızı oldu.

takımı farklı galibiyete taşıyan golleri Güneş Erdem Karacakurtoğlu (3), Bahadır Girgin (2), Bircan İzgi (2) ve Muharrem Dalgıç kaydettiler.

Bu galibiyetle 13 puana yükselerek liderlik koltuğuna oturan Acıbademspor önümüzdeki hafta sonu evinde Maltepe temsilcisi İdealtepespor’u misafir ederken, Çekmeköy temsilcisi  Ömerlispor  da deplasmanda Selami Ali Yeşilsahaspor ile karşılaşacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam