SON DAKİKA
reklam
reklam

SEBAHAT ÖZALTIN LADIES GOLF TURNUVASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Eklenme Tarihi: 15 Mart 2020, Pazar - 16:06   Okunma Sayısı: 198559
Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Nuri Özaltın’ın eşi Sebahat Özaltın adına düzenlenen “Sebahat Özaltın Ladies Golf Turnuvası” 13 Mart Cuma akşamı Gloria Hotels&Resorts’ta düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Turnuvada dereceye giren kadın golfçülere kupalarını Sebahat Özaltın takdim etti.

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Sebahat Özaltın Ladies Golf Turnuvası”, 8-13 Mart tarihleri arasında, Türkiye’nin tek “45 Delikli Golf Tesisi” ünvanına sahip, uluslararası standartlarda dizayn edilen Gloria Golf Kulübü sahalarında kadın golfçüleri ikinci kez bir araya getirdi. Gecedeturnuvanın birincisi olan Beyhan Benardete kupasını Sebahat Özaltın’ın elinden aldı. Bu yıl Türkiye, Ukrayna, İngiltere, Almanya ve İsveç’ten katılan 100 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, Solheim Cup Kaptanı ve eski British Open şampiyonu Catriona Matthew başta olmak üzere birçok başarılı kadın yer aldı.

Kaynak: haber bülteni
Editör: haber bülteni

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam