Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-abdurrahim-albayrak-terim-olsaydi-ust-uste-4uncu-kez-sampiyon-olurduk-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Abdurrahim Albayrak: Terim olsaydı üst üste 4'üncü kez şampiyon olurduk - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Abdurrahim Albayrak: Terim olsaydı üst üste 4'üncü kez şampiyon olurduk

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2014, Perşembe - 13:00   Okunma Sayısı: 72836

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Bağcılar Belediyesi'nin organize ettiği ve moderatörlüğünü Bahadır Çokişler'in yaptığı söyleşide kulüpte son günlerde meydana gelen önemli gelişmeleri ve merak edilen konuları anlattı. Düzenlenen programa Albayrak dışında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve birçok vatandaş katıldı. Program öncesi Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı bowling oynayarak renkli görüntüler oluşturdu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı programın açılış konuşmasında. “Abdurrahim Albayrak sizlerin sorularıyla bu akşam burada olacak. Hayatında hep ortak payda olmaya gayret eden farklı görüşlerde, farklı kişileri bir araya getirme özelliğine sahip birisi. İnşallah istifade edersiniz“ diyerek sözü Albayrak’a bıraktı.

"PASSOLİG'İN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Programda konuşan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Ben bu salonda olan genç arkadaşlarımın inşallah ileride benim gibi güzel yerlerde olmalarını yüce Allah’tan diliyorum. Ben sizlerin çok çalışmasını ve dürüst olmanızı önemle rica ediyorum. Passolig’in ileride kulüpler için daha faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü kimin nereye girdiğini, kimin nerede oturduğunu herkes bilmeli. Ben geçen gün Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla beraberdim. Passolig çıktıktan sonra tribünlerin yarıya kadar dolmasına rağmen, dolduğu zamandan daha fazla hasılat yaptığını ifade etti. Ben Passolig’in oturacağını ve ülkemize yerleşeceğine inanıyorum. Ve göreceksiniz ki bu şekilde kulüpler daha fazla para kazanacak. Futbol neden ilerlemiyor derseniz; şu anda keyif veren bir futbolu hiçbirimiz oynayamıyoruz. Bence ona bağlamak lazım” dedi.

"TERİM OLSAYDI ŞAMPİYON OLURDUK"
Bir seyircinin 'Fatih Terim Galatasaray'da kalsaydı neler olurdu' sorusuna Albayrak şöyle cevap verdi:
“Fatih Terim kalsaydı biz bu sene 4. şampiyonluğu üst üste yapmış olurduk. Yani 2 sene şampiyon olmuştuk geçen sene ve bu senede şampiyon olurduk. Bunu çok açık ve net söylüyorum.”

'Hamza Hamzaoğlu ismini nasıl düşündünüz' sorusuna ise Albayrak, “Onu yıllar önce düşündüm. Hamza hocayla çalışmayı çok istiyordum. Kişiliği, kendisi, ailesi çok yakından tanıdığım bir insan. Dürüst, sevecen, herkesin sevdiği bir insan. Demek ki yıllardır düşündüğüm bu tabloyu iyi düşünmüşüm, iyi karar vermişim. Çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum“ diye cevapladı.

Galatasaray’ın şampiyonluk şansıyla ilgili soruya ise sarı-kırmızılı takımın tecrübeli yöneticisi, "Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor hatta Bursaspor bile şampiyonluk yarışında ciddi şekilde vardır. Kimin kadrosu geniş ise kim daha çok koşarsa şampiyon olacaktır“ sözlerini sarf etti.

Albayrak, Ali Dürüst başkanlığa aday olur mu sorusuna ise şöyle cevapladı:

"Ciddi bir ekonomik sıkıntı var. Bunu halletmemiz lazım. Yoksa Galatasaray’ın başına hangi başkan gelirse gelsin, kim gelirse gelsin gerçekten işi zor. Hep onun hesaplarını yapıyoruz. İnşallah ona bir çözüm bulursak ben inanıyorum ki sadece Ali Dürüst başkanım değil daha birçok başkanımız aday olur. Galatasaray’a yakışan da o olur.“

Program sonunda Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı bir plaket hediye etti. 

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam