Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-batman-supermene-karsinin-promiyeri-yapildi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
'Batman Süpermen'e Karşı'nın prömiyeri yapıldı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

'Batman Süpermen'e Karşı'nın prömiyeri yapıldı

Eklenme Tarihi: 21 Mart 2016, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 78298

NEW YORK

THY’nin sponsor olduğu "Batman Süpermen'e Karşı: Adaletin Şafağı" (Batman vs Superman: Dawn of Justice) filminin prömiyeriNew York'ta yapıldı.

Ünlü gösteri merkezi Radio City Music Hall'de gerçekleştirilen filmin prömiyerine, Ben Affleck, Henry Cavill, Harry Lennix, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Will Smith ve John Corbett gibi ünlü Hollywood yıldızlarıyla birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da katıldı.

Gazetecilere açıklama yapan sinema oyuncusu Affleck, film için her gün sabah 6'da spor salonuna gittiğini, "süper kahraman" olmak için bunun gerekli olduğunu ifade etti.

Frank Miller'ın 1986 tarihli çizgi romanından uyarlanan filmin başrollerinde Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck "Batman" (Bruce Wayne) ve "Man of Stell" filminin yıldızı Henry Cavill ise "Süpermen" (Clark Kent) rolüyle yer alıyor.

Batman ile Superman'in karşı karşıya geldiği filmde, THY uçağı ve uçaktan bir sahne de yer alıyor.

Filmin prömiyeri için 51. sokak ile 5 ve 6. caddeler arası trafiğe kapatılırken, yoğun güvenlik önlemleri de dikkati çekti.

Yapımcılığını Warner Bros.'un, yönetmenliğini Zack Snyder'ın yaptığı filmin senaryosunu ise David S. Goyer yazdı.

Filmin 25 Mart'ta vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam