SON DAKİKA
reklam
reklam

Cizre ve Silopi'de sokağa çıkma yasağına yeni düzenleme

Eklenme Tarihi: 28 Mart 2016, Pazartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 71785

ŞIRNAK

Şırnak Valiliğinden, Cizre ve Silopi ilçelerinde sokağa çıkma yasağınınher gün 04.30 ile 21.30 saatleri arasında kaldırıldığı, 21.30 ile 04.30 arasında yasağın sürdüğü bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Cizre ve Silopi ilçe merkezlerinde terör örgütü PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin devamı için uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağının bugünden itibaren yeniden düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, "Sokağa çıkma yasağı her gün 04.30 ile 21.30 saatleri arasında kaldırılmış olup, 21.30 ile 04.30 saatleri arasında yasak devam etmektedir." ifadesine yer verildi.

İki ilçede Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen müşterek operasyonun sona ermesinin ardından sokağa çıkma yasağı 05.00 ile 19.30 saatleri arasında uygulanıyordu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam