SON DAKİKA
reklam
reklam

Türk üniversitelerini sanal ortamda tanıtan fuara yoğun ilgi gösterildi

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2020, Salı - 12:42   Okunma Sayısı: 128794
YÖK tarafından Türk üniversitelerinin yurt dışında dijital ortamlarda tanıtılması için başlatılan "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020" ilk gününde yoğun ilgi gördü.

 

Ankara

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), Türk üniversitelerinin yurt dışında dijital ortamlarda tanıtılması için başlatılan "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020" ilk gününde yoğun ilgi gördü.

YÖK'ten yapılan açıklamada, fuarın, Türk diplomatik temsilciliklerinin bulunduğu 142 ülkede saat 08.00'den itibaren ziyaretçileriyle buluşmaya başladığı belirtildi.

Toplam 190 üniversitenin potansiyel gençlere kapılarını açtığı ilk sanal fuara, sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun bir ziyaretçi girişi olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlk sekiz saat içinde fuarı ziyaret eden tekil ziyaretçi sayısı 14 bin 382'ye, toplam ziyaretçi sayısı ise 92 bin 955'e ulaştı. 22 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'ye kadar katılımcıların ziyaretlerine açık olacak olan fuar, Türk yükseköğretim sistemine daha çok uluslararası öğrenci çekebilmek için yabancı ülkelerdeki potansiyel öğrencilere önemli bir tanıtım fırsatı sunuyor. YÖK tarihindeki bu ilk sanal fuar, 'www.virtualfair-yok.gov.tr' internet adresi üzerinden gerçekleştiriliyor."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam