SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nden Ali Düşmez'e Destek

Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2020, Çarşamba - 11:37   Okunma Sayısı: 106458
Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Başkan Adayı Ali Düşmez'i yeni yapılacak seçimlerde desteklediklerini açıkladı.

Ataşehir Amatör Spor Külüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse “ Ali Düşmez’in yarım kalan işlerini tamamlama adına şimdiye kadar yaptığı icraatların da daha fazlasını yapacağına inandığımız için kendisi ile birlik olarak bu işlerin devam etmesinin yanındayız.”

Ataşehir Amatör Spor Külüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse yaptığı açıklamada Ataşehir’de 23 kulübün bulunduğunu, bu kulüplerden 20’sinin İASKF’de oy kullanma hakkına sahip olduğunu belirterek “Biz Ataşehir Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği olarak bu sabah yaptığımız istişareler doğrultusunda 20 kulüp ve 60 delege ile sonuna kadar Ali Düşmez’in yanındayız. Hiçbir talebimiz de yok. Ali Düşmez’in yarım kalan işlerini tamamlama adına şimdiye kadar yaptığı icraatların da daha fazlasını yapacağına inandığımız için kendisi ile birlik olarak bu işlerin devam etmesinin yanındayız.” şeklinde konuştu.

Başkan Köse sözlerine şöyle devam etti; ”Ali Düşmez ve yönetim kurulu olarak İstanbul Amatör sAor Kulüpleri Federasyonu (İASKF ) ülke genelinde gereken saygınlığa ulaşabilmesi, yıllardır kanayan yara halindeki sorunların çözülmesi, yapılmayanların yapılabilmesi için birlikte mesai harcayarak çaba sarf ettiğimizi düşünüyorum. İASKF yönetiminde birlikte görev yaptığımız süreçte de İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte başkanımız Ali Düşmez’in yanında olduk ve onu tekrar başkan olabilmesi istikrarın sürmesi için üzerimize düşen görevi yapacağız

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam