SON DAKİKA
reklam
reklam

İçişleri Bakanlığı Genelgesi Sonrası Sancaktepe’de Sıkı Denetim

Eklenme Tarihi: 14 Ağustos 2020, Cuma - 10:25   Okunma Sayısı: 157192
İçişleri Bakanlığı’nın son yayımladığı genelge kapsamında Sancaktepe’de denetimler sıklaştırıldı. 81 ilin valiliklerine gönderilen “Koronavirüs Tedbirleri Denetimleri” konulu genelgede, Covid-19 virüsüne karşı il ve ilçelerde denetimlerin artırılması kararlaştırıldı. “Sağlık İçin Hepimiz İçin” Sloganı ile Sancaktepe İlçesinde denetimler tüm hızıyla devam ediyor.

 

11 ağustos Salı günü yapılan denetimlere; Sancaktepe Kaymakam Vekili Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Buyruk, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mete Güngör ve Zabıta Müdürü Şahin İnce katıldı.

 

Geniş çaplı yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlar uyarıldı. Denetimlerde, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber, kuaför, güzellik merkezleri, internet kafe, salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park, piknik alanları, ve bilumum yaşam alanlarını denetliyor.

 

Sancaktepe Kaymakam Vekili Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, denetimler esnasında yolda gördüğü maskeli bir şekilde çalışmasına devam eden belediye temizlik işçisini tebrik etti. Lokantada yemek yiyen vatandaşlara hitaben konuşan Kaymakam Ertaş, maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlattı. Yeni nesil koronavirüs (covid-19) önlemlerini ilişkin, Sancaktepe Kaymakam Vekili Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, denetimlerde vatandaşlarımıza maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanmasının hayati önem taşıdığını belirtti. Kaymakam Vekili İsmail Hakkı Ertaş, bu nedenle vatandaşlarımızdan tedbirlere uyma konusunda sabırlı ve kararlı olmaları ricasında bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ile denetimlere devam edildi. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge kapsamında yurt genelinde koronavirüs denetimleri gerçekleştiğini söyleyen Başkan Döğücü “ Yapılan denetimlerin de ceza kesmek amacıyla olmadığı, bilgilendirmek amacıyla olduğunu söylemek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü bir esnafın işyerinde yatan köpeği görünce esnafı hayvan sevgisinden dolayı tebrik etti.

Sancaktepe Sarıgazi de yapılan denetimlerde belediye başkanını Av. Şeyma Döğücü’yü gören vatandaşlar şikayetlerini, isteklerini de söylemeyi ihmal etmediler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ TEYFİK ERK

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam