SON DAKİKA
reklam
reklam

Masa Tenisi ile bir gelecek

Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2020, Perşembe - 09:16   Okunma Sayısı: 199749
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun Birevim ve kısa adı BEKA olan Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği ile birlikte imza attığı "Bir Gelecek" sosyal sorumluluk projesi binlerce çocuğu Masa Tenisi ile tanıştırıyor

Özellikle dezavantajlı bölgelerde gençleri spor, eğitim ve sanat olanakları ile buluşturmak için düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. Masa Tenisi sporunun özendirilmesi ve sevdirilmesi için Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, Birevim firması ve kısa adı BEKA olan Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği ile birlikte "Bir Gelecek" sosyal sorumluluk projesine imza attı. Yapılan anlaşma sonrasında belirlenen illerde çocuklara Masa Tenisi ekipmanları hediye ediliyor. Projenin hedefi 81 ilde gençlerimizi desteklemek ve Anadolu’dan çok sayıda başarı hikayeleri çıkmasına imkan sağlamak. "Bir Gelecek" sosyal sorumluluk projesi ilk olarak Elazığ'dan start aldı. Proje daha sonra Ağrı, Niğde, Manisa ve Batman ile devam etti. Bir Gelecek projesinin ilk ayağının Elazığ´da gerçekleştirildiğini söyleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün; “Birevim sponsorluğunda 11 ilde yapılacak Masa Tenisi masası dağıtımı projesinin ilk ayağı Elazığ’da başladı. Amatör sporlar içerisinde Masa Tenisi´ne katkı sunan ilk firma Birevim’dir Projeyi hayata geçiren Birevim firmasını ve Federasyon Başkanımız Fatih Karaca´yı kutluyorum. Özellikle dezavantajlı bölgelerde gençleri spor, eğitim ve sanat olanakları ile buluşturmak için gösterdikleri gayret çok kıymetli. Masa Tenisi sporunun özendirilmesi ve sevdirilmesi için bu projeyi son derece önemsiyoruz. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ ye ve bizleri yalnız bırakmayan Genel Müdür Mustafa Alpay’a ayrıca teşekkür etmek isterim. Spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı Birevim firması, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği’ne çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar'' diye konuştu.

 

 

Proje Elazığ'dan başladı

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu´nun "Bir Gelecek" projesi ile 11 ilde Masa Tenisi ekipmanları dağıtımı için Birevim ve kısa adı BEKA olan Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği arasında imzalanan üçlü protokolün ilk ayağı Elazığ´da gerçekleştirildi. Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonla Masa Tenisi masası dağıtımı yapıldı. Organizasyona Vali Çetin Oktay Kaldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ASKF Başkanı Mustafa Gür, TMTF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Birevim Genel Müdürü Mustafa Alpay ve sporcular katıldı. Bir Gelecek projesinin ilk ayağının Elazığ´da gerçekleştirildiğini söyleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün; “Birevim sponsorluğunda 11 ilde yapılacak Masa Tenisi masası dağıtımı projesinin ilk ayağı Elazığ’da başladı. Amatör sporlar içerisinde Masa Tenisi´ne katkı sunan ilk firma Birevim’dir. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Elazığ´daki her türlü sportif faaliyeti destekleyeceklerini söyleyen Birevim Genel Müdürü Mustafa Alpay “Elazığ’a 15 tane masa veriyoruz. Bunda Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Çiftçi’nin Elazığlı olmasının payı çok büyük. Ben de Elazığlıyım. Dolayısıyla projeyi Elazığ’dan başlattık. En fazla masayı Elazığ’a veriyoruz. Elazığ’daki her türlü spor faaliyetlerini elimizden geldiğinde desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

  

Ağrı'da gençler Masa Tenisi ile tanıştı

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu´nun geçtiğimiz Eylül ayında "Bir Gelecek" projesi ile 11 ilde Masa Tenisi ekipmanları dağıtımı için Birevim ve kısa adı BEKA olan Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği arasında imzalanan üçlü protokolün ikinci ayağı Ağrı´da gerçekleştirildi. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın himayelerinde Birevim firması ve Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği işbirliğiyle Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 8 adet Masa Tenisi masası desteği verildi. Ağrı Merkezde bulunan 2 bin 500 kişilik Spor Salonu´nda düzenlenen organizasyonla Masa Tenisi masası dağıtımı yapıldı. Organizasyona;Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı,Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir,Spor Şube Müdürü Cemil Budak, TMTF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Birevim Genel Müdürü Mustafa Alpay, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği Başkan yardımcısı Emrah Çiftçi, Spor Lisesi Müdür Murat Demir, Masa Tenisi sporu il temsilcisi Yalçın İnanlı ve sporcular katıldı.

 

Niğde'de çocukların yüzü güldü

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile Birevim finans şirketi arasında imzalanan Birevim bir gelecek Masa Tenisi masası dağıtımı sponsorluğunun 3. ayağı Niğde ilinde yapıldı. Programa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Gençlik Spor İl Müdürü İlker Ötkünlü, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu,TMTF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Akgün ile Birevim Genel Müdürü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, BEKA Derneği Genel Başkan Yardımcıları Onur Ünal ve Emrah Çiftçi ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Niğde Ramazan Konuş Spor Salonunda düzenlenen programda, Masa Tenisi ekipmanlarının dağıtımı yapıldı.

Projenin son derece önemli ve herkese örnek bir proje olduğunu söyleyen Vali Şimşek, "Projeyi hayata geçiren Birevim firmasını kutluyorum. Projede Niğde ilimize de yer verdikleri için son derece mutluyuz. Özellikle dezavantajlı bölgelerde gençleri spor, eğitim ve sanat olanakları ile buluşturmak için gösterdikleri gayret çok kıymetli" diye konuştu. Proje kapsamında Niğde'ye Masa Tenisi ekipmanları hediye ettiklerini söyleyen Birevim Genel Müdürü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, "Sporcularımıza hayırlı olsun. Hedefimiz 81 ilde gençlerimizi desteklemek ve Anadolu'dan çok sayıda başarı hikayeleri çıkarmak. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve il protokolümüze teşekkür ederim" dedi.

 

 

Manisa'da malzeme dağıtımı yapıldı

 

Bir Gelecek projesi'nin dördüncü ayağı olan Manisa’da okullara masa tenisi ekipmanları hediye edildi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor salonunda düzenlenen organizasyonla Masa Tenisi masası ve ekipmanlarının dağıtımı yapıldı. Organizasyona; Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Birevim Manisa Şube Müdürü Fatih Ülker Ve çok sayıda öğretmen ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen organizasyonda açıklamalarda bulunan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün Bir Gelecek projesinin çok önemli ve örnek bir proje olduğuna vurgu yaptı. Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay ise yapmış olduğu konuşmada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın himayelerinde Birevim firması, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği ve Masa Tenisi Federasyonu işbirliğiyle Manisa’mıza Masa Tenisi ekipmanları hediye ediyoruz. Sporcularımıza hayırlı olsun. İnşaAllah hedefimiz 81 ilde gençlerimizi desteklemek ve Anadolu’dan çok sayıda başarı hikayeleri çıkarmak. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Birevim ailesi olarak gençlerimize ve ülkemize hizmet etmekten dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Murat Çiftçi’nin de her zaman söylediği gibi Bir Gelecek, Birlikte Gelecek “ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Batman'da bir gelecek

 

Batman’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesi kapsamında masa tenisi ekipmanı dağıtımı gerçekleştirildi. Programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, masa tenisi il temsilcisi Hivzullah Ekmen, BEKA Derneği Başkan Yardımcısı Emrah Çiftçi ile davetliler katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneğine ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca ya teşekkür ederken ekipman desteğinin sporcular için çok önemli olduğunun altını çizdi. BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay ise: “Türkiye’nin birçok ilinde eğitime ve spora destek vermeyi sürdürüyoruz. Özellikle dezavantajlı çocuklarımıza destek oluyoruz. Bu amaç doğrultusunda amatör spor kulüplerine ve sporculara malzeme desteğinde bulunduk. Birevim olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz, bugünümüzdür. Biz bugünden geleceğe yatırım yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Anadolu'dan şampiyonlar çıkacak

 

Birevim olarak spora verdikleri desteğin altını çizerken etkinlik hakkında da bilgi veren BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, “Spora verdiğimiz destekle başta amatör branşlar olmak üzere tüm bireysel sporlarda Anadolu’dan şampiyonlar çıkarmak en büyük arzumuzdur. Gençlerimizin spor yapmasını ve olabildiğince sanal alemden uzaklaşmasını istiyoruz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı bir protokol imzaladık. Bugün de Batman ilimizde Masa Tenisi ekipmanı dağıtımını gerçekleştirdik. Sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Gençlerimize ve ülkemize hizmet etmekten son derece mutluyuz. Bize destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çitfçi’ye, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine, Batman Valimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. Programından ardından Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün teşekkür plaketi takdim etti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam