SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yargıtay'ın Ergenekon kararı eleştirilerin haklı olduğunu gösteriyor

Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2016, Cuma - 13:00   Okunma Sayısı: 73394

ANKARA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ınErgenekon kararına ilişkin, "Geçmişte yaptığımız eleştirilerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor." dedi.

CHP TBMM Grubu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı toplandı.

Toplantı çıkışında kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Ergenekon Davası'nda yerel mahkeme kararını bozan Yargıtayın kararına ilişkin şunları söyledi:

"Geçmişte yaptığımız eleştirilerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Her şeye rağmen bu ülkede adaletin olduğunu kabul etmemiz lazım. Yani adaletin demeyeyim de her şeye rağmen bu ülkede hakimlerin olduğunu kabul etmemiz lazım. Cesur, yürekli, hukukun üstünlüğüne inanan, haksızlıklara karşı karar alabilen hakimler Türkiye'nin önünü açıyor."

Kılıçdaroğlu, "Bir Alman gazetecinin sınır dışı edilmesi söz konusu oldu. Bu konudaki değerlendirmeniz nedir?" sorusu üzerine de CHP'nin her zaman düşünce ve basın özgürlüğünden yana olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam