SON DAKİKA
reklam
reklam

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başlıyor

Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2016, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 78956

İSTANBUL

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun ilk günü Beşiktaş İskelesi'nden verilecek sembolik startla başlayacak.

Sporcuların toplam 129,2 kilometre mesafe kat edeceği İstanbul-İstanbul etabının resmi başlangıcı, Barbaros Bulvarı'nda yapılacak. Boğaziçi Köprüsü'nü geçip Beykoz'a yönelecek bisikletçiler, daha sonra tekrar Avrupa yakasına dönüp, tarihi yarımadada pedal çevirerek turun bu etabını tamamlayacak.

1 Mayıs'ta tamamlanacak

İstanbul-İstanbul etabıyla yarın başlayacak yarış, 8 günde geçilecek 8 farklı etabın ardından 1 Mayıs Pazar günü İzmir'de sona erecek.

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Anadolu yollarında

İkinci etap için Kapadokya'ya geçecek olan ekipler, sırasıyla Kapadokya-Kapadokya, Aksaray-Konya, Seydişehir-Alanya, Alanya-Kemer, Kumluca-Elmalı, Fethiye-Marmaris ve Marmaris-Selçuk etaplarını geçerek finişe ulaşacak.

Organizasyonda 16 takımdan 128 sporcu yer alırken, 8 etap sonunda toplam bin 265,7 kilometre yol kat edilecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam