SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Platformu Resmi Ziyaretlere Başladı

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2020, Çarşamba - 10:57   Okunma Sayısı: 81834
Geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını yapan Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Platformu programı dâhilinde resmi ziyaretlerine başladı.

İstanbul’un Ataşehir İlçesinde bulunan çok sayıda Amatör Spor Kulüplerinin birleşmesinden oluşan Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Platformunun Başkanlığını Ali Akın yaparken; yapılan ziyaretlere Yönetim Kurulundan Burhan Atasoy, Ömer Şişik, Vedat Çilli, İbrahim Dalgın, Hasan Beşiroğlu, Yılmaz Uzuner ve Yasin Aksöz katıldılar.

Başkan Akın ve Yönetim Kurulu ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü İlker Öztürk’ü ziyaret ederken ardından Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ataşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Siyasi Parti İlçe Başkanlıkları ve Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerde Platform Başkanı Akın ve Yönetim Kurulu, Ataşehir İlçesinde yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgilendirmeler yaptılar.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Platformu Başkanı Ali Akın “Tüm görüşmelerimiz çok olumlu ve faydalı geçti. Amatör spor için ilçemizde yapılması gerekenler var. Platform olarak bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız ve her fikre açığız. Beraber çalışıp güzel işler yapacağız.”

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Platformu Başkanı Ali Akın “ Tüm görüşmelerimiz çok olumlu ve faydalı geçti. Amatör spor için İlçemizde yapılması gerekenler var. Bunların başında tesis sorunu, kulüplere malzeme yardımı, ödül yönetmeliğinin düzenlenmesi, protokol ve projelerdir. Platform olarak bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız ve her fikre açığız. Beraber çalışıp güzel işler yapacağız. Bizleri ağırlayarak vakit ayıran değerli başkanlarımıza, müdürlerimize platformumuza verdikleri destek sözü nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CANER DUYAR

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam