SON DAKİKA
reklam
reklam

İASKF Başkan Adayı Fikret Sivri’den taziye ziyaretleri

Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2020, Perşembe - 10:48   Okunma Sayısı: 106878
İstanbul ASKF (İASKF) Başkan Adayı Fikret Sivri ve ekibi seçim çalışmalarına son sürat devam ederken diğer yandan hasta ve taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Beyoğlu’nda seçim ofisinde ekibi ile bir değerlendirme toplantısı yapan Fikret Sivri, ilerleyen zaman diliminde yapacakları çalışmalarının yol haritasını belirlemişti. İstanbul ilçelerindeki kulüpleri ziyaret eden Sivri , spor kulübü ziyaretlerinin yanı sıra hasta ve taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan seçim için yönetim kurulu listesini de büyük oranda belirleyen Fikret Sivri, son olarak geçtiğimiz günlerde Anne ve Babasını kısa zaman aralıkları içinde toprağa veren İstanbul TÜFAD eski Başkanı Rıza Çavuşoğlu ile ağabeyi ve kardeşini Trabzon’da toprağa veren Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı İhsan Keleş’e taziye ziyaretlerinde bulundu.

Sivri’ye Çavuşoğlu’na yaptığı ziyarette Haydar Uzun, Ayhan Çınar ve Cevdet Şenkardeşler, İhsan Keleş’e yaptığı ziyarette ise, Seymen Gençtürk ve Güzel Coşkun da eşlik ettiler. Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sultangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Atilla Çebi de Keleş ailesine yapılan taziye ziyaretinde yer aldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MERT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam