SON DAKİKA
reklam
reklam

MHP Genel Merkez avukatı Bulut: Kurultayın yapılması hukuken mümkün değil

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2016, Cuma - 18:00   Okunma Sayısı: 153370

ANKARA

MHP Genel Merkez avukatı Yücel Bulut, düzenlediği basın toplantısında, "Söz konusu ihtiyati tedbir kararları gereğince 15 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı ilan edilen kurultayın yapılması hukuken mümkün değildir." dedi.

"Adı geçen (Ankara 2.) İcra Mahkemesi hakiminin kimliği ve mazisi genel merkezimizce çok iyi bilinmektedir" diyen Bulut, şunları söyledi:

"Hafta mesaisinin bitimine sayılı dakikalar kala açıklamış olduğu kararla hangi amaca hizmet ettiği de yine tarafımızca çok iyi bilinmektedir. Bir haftadır düzenli olarak dava yoluyla önüne gelmemiş olan tedbir dosyalarını yetkisi olmaksızın temin eden ve inceleyen mahkeme hakimi hakkında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na gerekli şikayetler gerçekleştirilecektir."

Bulut, "Mevcut mahkeme kararları karşısında hukuken gerçekleştirilmesi mümkün bulunmayan bir kongre girişimi karşısında, yine yasal olmayan yollarla üst kurul delegelerimizi kongrenin gerçekleşeceği iddia edilen alana davet edenler açıkça suç işlemektedir." dedi.

'İhtiyati tedbir kararlarının gereğinin yapılması konusunda talimat verdik'

MHP Genel Merkez avukatı Bulut, "Geçerli ve yürürlükte bulunan ihtiyati tedbir kararlarının yasanın verdiği yetki ışığında mahkemeler tarafından doğrudan uygulanmasını talep ettik. Bu talebimiz kabul edildi. Ankara Valiliğine bugün itibarıyla faks yoluyla bu ihtiyati tedbir kararlarının gereğinin yapılması konusunda talimat verdik." diye konuştu.

 

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam