SON DAKİKA
reklam
reklam

İlber Ortaylı'dan A Milli Takım kampına ziyaret

Eklenme Tarihi: 2 Haziran 2016, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 93751

ANTALYA

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in davetlisi olarak A Milli Takım'ın Antalya'daki kampına geldi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında Belek Turizm Bölgesi'ndeki kampa gelen Ortaylı, birlikte yenen öğle yemeğinin ardından teknik heyet ve oyuncularla bir süre sohbet etti. İlber Ortaylı, futbol ve spordaki başarıların ülkeye sağladığı prestij, futbolun toplumlar üzerindeki gücü ve Türkiye'nin Avrupa'daki yeri gibi konulara değindi.

Ortaylı, aktüel konulardan da bahsettiği, son derece keyifli geçen sohbetin ardından teknik heyet ve oyuncularımıza başarılar dileyerek kamptan ayrıldı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam