Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-cezaevinde-kep-atti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Cezaevinde kep attı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Cezaevinde kep attı

Eklenme Tarihi: 9 Haziran 2016, Perşembe - 13:00   Okunma Sayısı: 123268

ESKİŞEHİR

 Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden 4 üzerinden 3,98 puanla mezun olan hükümlü, cezaevinde düzenlenen törende kep attı.

Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, 35 yaşındaki hükümlü Yakup Karadağ için mezuniyet töreni düzenlendi.

Karadağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, boş zamanlarını değerlendirmek için başladığı eğitim serüveninin, üniversite mezuniyetine kadar geldiğini söyledi.

Cezaevindeki mahkumların, iyi hissetmeleri için kendilerine hedefler koyması gerektiğini vurgulayan Karadağ, şöyle devam etti:

"Dışarıdayken bu öğrenim aşamalarını bilmiyordum, ilgilenmiyordum da diyebilirim. Ama burada bir şeyler üretmek zorundasınız. Ancak bu sayede gelişmeye devam edebiliriz. Mahkum arkadaşlarıma tavsiyemdir, yapabildikleri her neyse, en iyisini yapsınlar. Çalışsınlar. Şu an 18 yıl daha cezam var. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2. sınıftayım. Bu bölümü de bitirdikten sonra yüksek lisans yapmak istiyorum. Hedef koymak ve istikrarlı olmak gerekiyor."

Törene katılan AÜ Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney de öğrencileri Karadağ'ın birçok insana örnek teşkil ettiğini belirtti.

Daha sonra, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Özdemir ile Prof. Dr. Güney, bölümden 4 üzerinden 3,98 puanla mezun olan Karadağ'a diplomasını verdi.

Kepini havaya atan Karadağ, daha sonra törene katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam