SON DAKİKA
reklam
reklam

Eski MHP Milletvekili Aydın: Fitne ateşine düşenler başarılı olamayacak

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2016, Cuma - 14:00   Okunma Sayısı: 59629

KONYA

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, "Bulunduğumuz divandan, dergahtan Allah'ın izniyle fitne ateşine düşenler başarılı olamayacak. Onun yerine eskiden olduğu gibi ülküdaşlar olarak yeniden bir araya geleceğiz." dedi.

Aydın, Konya'da bir düğün salonunda MHP üst kurul delegeleriyle iftar programında bir araya geldi. Aydın, burada yaptığı konuşmada, ilerleyen günlerde MHP'nin 1 Kasım seçimlerinde yaşadığı kaybın telafi edilerek, halkın desteğiyle yeniden başarıya ulaşacağını bildirdi.

"Türk Milliyetçiliği fikir ve aynı zamanda bir aydın hareketidir"

MHP'nin kökünün tarihi sürecini aktaran Aydın, "Osmanlı'dan Cumhuriyete kadar intikal eden çizgide Türk Milliyetçiliği fikir ve aynı zamanda bir aydın hareketidir. Cumhuriyetin kurucu değerlerini Türk Milliyetçi ideolojisi belirlemiştir. Bu kadar köklü bir entelektüel yapı ve geniş bir fikir deposuna sahip olan bu siyasal hareketin bugün büyük hazinesinden yeteri kadar faydalanamaması, itici güç ve motor gücü haline dönüştürememesi kabul edilemez." ifadesini kullandı.

"Türkün çağını yeniden nasıl yakalarız, düşünüp kafa yoralım"

İşe kardeşlikle başlayacaklarına işaret eden Aydın, "Bulunduğumuz divandan, dergahtan Allah'ın izniyle fitne ateşine düşenler başarılı olamayacak. Onun yerine eskiden olduğu gibi ülküdaşlar olarak yeniden bir araya geleceğiz. Kendi işimize bakalım nasıl bu karanlıkları söküp atacağız onu düşünelim. Türkün çağını yeniden nasıl yakalarız, düşünüp kafa yoralım. Ülküdaşlarımın ben de bir düş kurdum bu kutlu vazifeyi üstlenmeye Allah'ın yardımı ve sizin takdirinizle bu kutsal vazifeyi üstlenmeye karar verdim." ifadesini kullandı.

Anayasanın yeniden yapılandırılacağına değinen Aydın, Türkiye'nin en büyük gençlik hareketine MHP'nin sahip olduğunu belirtti.

Aydın, yaptıkları çalışmalarla kadınları ön plana çıkacaklarını belirterek, adalet ve güvenin yeniden tesis edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam